Tijdens de New Wine Zomerconferentie is het mogelijk om op het terrein eten en drinken te kopen. Dat kan op ons gezellige Dorpsplein, zie hieronder. Ook biedt de organisatie in de avonduren de nodige ontspanning aan met een uitgebreid avondprogramma aan met muziek, theater enzovoorts.

Eetplein
Het Eetplein is de centrale plek voor je verse croissantje bij je ontbijt, een snelle snack, een zak druiven, een lekker ijsje of een complete maaltijd. We hebben het volgende in de aanbieding: steenovenpizza's en pasta, snacks van “De Snelle Hap”, döner kebab & shoarma, ijs & smoothies, vis, brood & banket, Surinaamse broodjes kip, rijst-roti gerechten, schnitzels en hamburger maaltijden en verkoop van diverse groenten.

Brasserie
Onze Brasserie brengt u dit jaar in Franse sferen. Geniet van heerlijke soep, verschillende tosti’s, goede kop (ijs)koffie, dorstlessende theeën, lekkere zelfgemaakte taarten en een hoop gezelligheid. De Brasserie is opgezet in samenwerking met International Justice Misson. In de Brasserie vind je ’s middags en ‘s avonds interessante activiteiten en lezingen. Kijk in het programma-onderdeel van deze app wat er precies wordt aangeboden.

Bookshop
In de gezellige tent van Boekhandel Riemer ligt een uitgebreid assortiment aan leesvoer, spellen, kleurboeken en muziek voor je klaar. Pak een boek, neem plaats aan de leestafel en geniet! Ook de boeken die de conferentiesprekers aanbevelen zijn hier te vinden. Is wat je zoekt niet beschikbaar? Dan kun je het ter plekke bestellen. Je betaalt met PIN en/of een boekenbon. De Bookshop is elke dag open na de ochtendbijeenkomst tot ‘s avonds 22.00 uur, behalve tijdens de avondviering.

Het Dorpshuis
In de tent Het Dorpshuis vind je het Servicepunt, een coffee corner, diverse stands van organisaties en de giftshop. Bij het Servicepunt kun je terecht voor vragen, het huren van koelelementen, het opladen van je telefoon en natuurlijk voor muntjes, aangezien we niet met contant geld betalen op het terrein. Bij Moving Coffee koop je allerlei soorten (h)eerlijke koffie en thee. Lekker snuffelen doe je in de cadeauwinkel van Present. Present verzorgt workshops Bible Journalling / Handlettering. Maak verder kennis met een keur aan goede doelen en christelijke organisaties die je graag meer vertellen over hun activiteiten.

Koelelementen huren & gevonden kleding
Bij het Servicepunt op het Dorpsplein huur je koelelementen voor € 2,- per element en eenmalig € 2,- borg per element. De borg ontvang je terug als je het element inlevert, zonder een nieuwe te halen. Zaterdagavond tussen 20.30 en 21.30 uur start de verhuur, daarna dagelijks tussen 13.00 en 14.00 uur. Dan kun je ook omwisselen. Gevonden kleding die op vrijdag 27 juli na 14.00 uur nog niet is opgehaald, wordt aan een goed doel gegeven.

 

Naar boven