Centraal op het conferentieterrein is het Dorpsplein: de plek voor ontmoeting, ontspanning en informatie, eten en drinken en het kopen van een boek of cadeautje. 

Nieuw! | New Wine verduurzaamt, daarom bieden we overal op het Dorpsplein koffie en thee met 20 cent korting aan, mits je je eigen beker meeneemt! Zo beperken wij samen de hoeveelheid afvalbekertjes!

Eetplein
Hier vind je het verse croissantje voor je ontbijt, een snelle snack, een zak druiven, een lekker ijsje of een complete maaltijd. We hebben het volgende in de aanbieding:

catering2

Brasserie
Onze Brasserie brengt u dit jaar in Franse sferen. Geniet van goede kop (ijs)koffie, dorstlessende theeën, lekkere zelfgemaakte taarten en een hoop gezelligheid. De Brasserie is opgezet in samenwerking met International Justice Misson. In de Brasserie vind je ’s middags en ‘s avonds interessante activiteiten en lezingen. Kijk in het programma wat er precies wordt aangeboden. De Brasserie is vóór de ochtendbijeenkomst al open om voor wie wil vooraf aan de ochtendviering een goede kop koffie te halen.

Bookshop
In de gezellige tent van Boekhandel Riemer ligt een uitgebreid assortiment aan leesvoer, spellen, kleurboeken, cadeaus en muziek voor je klaar. Pak een boek, neem plaats aan de leestafel en geniet! Ook de boeken die de conferentiesprekers aanbevelen zijn hier te vinden. Is wat je zoekt niet beschikbaar? Dan kun je het ter plekke bestellen. Je betaalt met PIN en/of een boekenbon. De Bookshop is elke dag open na de ochtendbijeenkomst tot ‘s avonds 22.00 uur, behalve tijdens de avondviering.

Umoja
Toe aan pauze? Geniet van een heerlijke kop (eerlijke!) koffie van de barista’s van Koffie Leute; al jaren een vertrouwd gezicht in de Umoja tent. Ook voor een lekker stuk taart of een spelletje uit de spelletjeskast ben je bij ons – dit jaar mét terras buiten – op de juiste plek. De Umoja tent is een samenwerking tussen Tear en New Wine. In de vroege ochtend, middag en avond zijn er diverse programmaonderdelen. Zie de New Wine website voor het actuele programma.

Het Dorpshuis
Het Dorpshuis is dé plek om elkaar te ontmoeten of om rustig een krantje te lezen met een heerlijk kopje koffie. Binnen aan tafel of op het terras buiten. Midden in het Dorpshuis vind je een aantal leestafels rondom een klein podium. Het is een plek om te relaxen of om mensen te ontmoeten. Hier zijn ook spellen te vinden, waaronder tafelvoetbal. En er is een publieke piano waar je spontaan muziek kunt maken. Organiseer gerust een jamsessie! Er is op en rond het podium ook een programma met workshops, onder andere met een groot aantal goede doelen en christelijke organisaties die je graag meenemen in het verhaal over hun werk. Er is echt veel te beleven: een banenmarkt, een gratis krant, mooie kleding en sieraden, muziek, spel, goede verhalen. Kom langs en zie, leer, speel, ontmoet!

Het Servicepunt
De informatiebalie Het Servicepunt in het Dorpshuis is open van 08.15 tot 23.00 uur. Hier kun je terecht voor vragen, verkoop van conferentiemuntjes, het opladen van je telefoon en het inschrijven voor sommige workshops. Het Servicepunt is ook de plaats waar je diverse artikelen kunt aanschaffen, zoals koffiemokken en drinkflesjes.Het is ook de plek waar je gevonden voorwerpen terug kunt vinden. Gevonden kleding die op vrijdag 27 juli na 14.00 uur nog niet is opgehaald, wordt aan een goed doel gegeven.

Koelelementen
Bij de supermarkt huur je koelelementen voor je koelbox. De borg is €6,- voor 3 elementen van 200ml. Voor €2,- kun je dan 3 warme omruilen voor 3 bevroren elementen. Dat kan op elk moment dat de winkel open is, iedere dag van 9.00 uur tot 19.00 uur. Dus wachten is niet nodig! Zaterdagavond om 18.00 uur start de verhuur. Let op: we werken hier alleen met huur elementen. Je kunt niet je eigen koelelementen laten invriezen.

Naar boven