Zeg je New Wine Zomerconferentie, dan zeg je eigenlijk automatisch: dat wordt kamperen!

Tenten, caravans, campers: ze zijn allemaal welkom op het evenemententerrein aan de Velder 10 in Liempde (Landgoed Velder). Vanaf je tijdelijke onderkomen wandel je ontspannen heen en weer naar de grote tenten waar alle conferentie-activiteiten worden gehouden. 

Kamperen kan tijdens de New Wine Zomerconferentie op verschillende manieren: als individu of in een van tevoren aangemelde groep van tevoren aangemelde groep. En mogelijk zelfs in een compleet alvast voor je ingerichte tent. Als je alleen komt en behoefte hebt anderen te leren kennen, is het Ontmoetingsveld wellicht wat voor jou. Het is helaas niet mogelijk daar een compleet ingerichte tent te huren.

Geen elektriciteit

Let op: voor kampeerders is geen elektriciteit beschikbaar, wel hebben we op strategische plekken toiletten, douches en afwasruimtes. Met warm water, dat dan weer wel. Op verschillende plekken kan tevens vers drinkwater worden getapt.

Electriciteit om medische redenen
Mocht je om medische redenen electriciteit nodig hebben en toch willen kamperen, dan kan dat worden geregeld. Je kunt dit aangeven bij je registratie

Autovrij terrein
Voor de veiligheid van met name onze kinderen, is tijdens de conferentie het gehele kampeerterrein autovrij. De enige mogelijkheid voor mensen die later dan zaterdag arriveren of eerder wegmoeten zijn, onder begeleiding van een steward:

  • zondag tot en met woensdag: 09.30 - 10.30 uur en van 19.30 - 20.30 uur
  • donderdag: 09.30 - 10.30 uur (absoluut niet op donderdagavond)
  • vrijdag vanaf 07.00 uur 

 

 

Naar boven