Er is geen stroom beschikbaar op de kampeerterreinen op Landgoed Velder in Liempde. Het is niet toegestaan om zelf aggregaten mee te nemen. Een eigen zonnepaneeltje mag natuurlijk wel. Mocht je je smartphone, tablet of laptop willen opladen, dan kan dat tegen betaling van een kleine vergoeding bij het Servicepunt.

Mocht je om medische redenen elektriciteit bij je kampeermiddel nodig hebben, dan is dat mogelijk. Je kunt dit aangeven bij je aanmelding.

terug naar vragen

Naar boven