Programma NWZC23

Wat is er weer veel te zien, te horen en te beleven op de Zomerconferentie! Dat is supermooi, maar maakt het maken van keuzes best lastig. Via de onderstaande link in het programma kom je terecht op het blokkenschema per dag. In een oogopslag kun je niet zien wat er allemaal te doen is. Via de line-up-pagina kun je via het zoekscherm filteren op programmalijnen, tenten en sprekers. Zo kun jij je eigen programma samenstellen.

Mijn schema
Wat handig is, is dat je voor de conferentie al je eigen schema kunt maken. Door op het seminar te klikken in het blokkenschema krijg je een pop-up met inhoudelijke informatie over dat programma-onderdeel (let op: dit wordt nog steeds aangevuld) en als je op het plusje klikt komt deze in jouw schema terecht. Dit schema kun je vinden bij het tabblad ‘mijn schema’. Deze kun in jouw digitale agenda zetten, delen via whatsapp met je vrienden of gewoon printen, zodat je je eigen schema op zak hebt.

Ga naar het programma NWZC23

Categorie:

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Overzicht kinderwerk

Op de Vesting beleven de kinderen hun eigen conferentie. Er is voor ieder wat wils; de grote en kleine kinderen. Of je dapper, verlegen of stoer bent, een druktemaker of juist een boekenwurm, iedereen mag zich op de Vesting thuis voelen zoals hij of zij is. De allerkleinsten zijn welkom

Lees verder »