Op het terrein van De Vesting, de plek waar al het kinderwerk plaatsheeft, staan drie crèchetenten. Kinderen verblijven hier op basis van hun leeftijd in groepen.

  • Pebbles (0-jarigen)
  • Small Stones (1-jarigen)
  • Little Rocks (2-jarigen)

We willen de kinderen een veilige plek bieden waar ze kunnen liggen en kruipen. Peuters kunnen veilig rondwandelen en spelen. 

157 IMG 7746Wat moet je weten als je je kind naar de crèche wilt brengen? 
Inschrijving: zaterdagmiddag tussen 17.30 en 18.30 uur word je gevraagd je kind bij de Pebbles, Small Stones of de Little Rocks in te schrijven. Dit voorkomt op zondagochtend lange wachttijden.

Vermeld bij de inschrijving eventuele allergieën of dieetspecificaties.

Inloopmiddag op zondag: van 15.00-16.30 uur op zondagmiddag is er de mogelijkheid voor ouders om langs te komen met als doel even kennis te maken met de leiding en de medewerkers. Zij staan de hele week voor je kindje(s) klaar. Wanneer je vragen hebt of gewoon even een praatje wilt maken met de medewerkers of mede-ouders is daar alle ruimte voor.

Openingstijden Pebbles, Small Stones en Little Rocks:

  • zondag t/m vrijdag: 9.00 - 10.45 uur
  • zondag, maandag, woensdag en donderdag: 14.15 - 15.45 uur

Vergeet niet uw kind op tijd op te halen, ook als uw programma nog niet is afgelopen!

Het is belangrijk dat u zelf de noodzakelijke spullen meegeeft die uw kind nodig heeft, zoals luiers, flesje, speentje, drinken enzovoorts. Wilt u op alles de naam van uw kind schrijven? Bij de leiding zijn hiervoor stickers verkrijgbaar. Zodra ze uit een gewone beker kunnen drinken krijgen de kinderen drinken en iets te eten in de tent tijdens hun verblijf.

Speeltuin

De speeltuin valt binnen het terrein van de crèchetenten. Tijdens het programma zullen de crèchetenten ook gebruik maken van de speeltuin. Buiten de programmatijden is de speeltuin open voor kinderen onder de 8 jaar. Neem gerust een kopje koffie mee vanuit de tent! Het zou fijn zijn als we met elkaar zorg dragen voor het opruimen van de spullen! Alvast dank voor je medewerking!

Heb je een vraag of opmerking? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Naar boven