Ben je predikant/voorganger en wil je proeven wat New Wine voor beweging is? Kom dan naar de Predikantendag tijdens de Zomerconferentie. 

Stichting New Wine Nederland is een beweging van kerken die missionair willen zijn in de kracht van de Geest. Kingdom People. Dat is het thema van de New Wine Zomerconferentie 2019 die New Wine organiseert. Het gesprek gaat dit jaar over wat het betekent om ambassadeur te zijn van Gods Koninkrijk. Wie ben je in Gods Koninkrijk? Waar leef je voor? Hoe voed je jezelf als christen? En hoe ga je van daaruit op weg om het Koninkrijk van God te weerspiegelen op al die plekken waar jij je begeeft. Het gaat - kortom - om roeping en identiteit.

Ben je predikant/voorganger en wil je kennis maken met New Wine of de Zomerconferentie, dan ben je welkom op de Predikantendag. Deze dag vindt plaats op maandag 22 juli. Je bent die hele dag (gratis!) welkom op de New Wine Zomerconferentie.

Programma Predikantendag
Het programma begint om 9.15 uur met een ochtendviering. Graham Tomlin zal spreken over Gods Geest en jouw identiteit. Tomlin is bisschop in de Londense wijk Kensington. Hij is de huistheoloog van de Alpha-cursus en schreef onder andere het boek ‘Een Geest van overvloed’.

Na de ochtendviering ontmoeten we elkaar voor koffie/thee in de MOVEment-tent. Tijdens die bijeenkomst vertellen we je meer over het werk van Stichting New Wine Nederland en gaan we in gesprek met Graham Tomlin en Paul Harcourt (predikant in Londen en de leider van New Wine Engeland). Na de lunch kun je zelf rondkijken op het terrein, enkele seminars bijwonen of rondneuzen in de Riemer-bookshop. Aan het einde van de middag sluiten we de dag af met een borrel in de MOVEment.

Je kunt daarna natuurlijk nog blijven. Op het terrein zijn allerlei eet-tentjes te vinden. Ook is er ’s avonds nog een samenkomst.

Aanmelden en meer informatie
Je kunt jezelf via niet meer aanmelden. We zitten vol. [ update 21 juli 2019 ]

Heb je nog vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 PVT7235 

Naar boven