Taken Ministryteams

Wat wordt er van je verwacht als je deel uitmaakt van het Ministryteam tijdens de New Wine Zomerconferentie?

Gebedsministry voor volwassenen
De ministry-teamleden worden geacht in ieder geval mee te doen met gebedsministry tijdens de avondbijeenkomsten en enkele keren overdag: in de Ministrytent of op enkele andere momenten. Een andere mogelijkheid is dat je overdag vier keer een periode in de Ministrytent beschikbaar bent en op enkele andere momenten. Meer informatie Bart Kanis en Mirjam Slager. Meer informatie bij volwassenen ministry.

Gebedsministry voor Generation (17-ca. 25 jaar)
De ministry-teamleden worden geacht in ieder geval mee te doen met gebedsministry tijdens de avondbijeenkomsten en enkele keren overdag: in de Ministrytent of op enkele andere momenten. Meer informatie bij Marten Heikoop.

Gebedsministry voor Next (12-17 jaar)
De ministry-teamleden worden geacht in ieder geval mee te doen met gebedsministry tijdens de avondbijeenkomsten en overdag na seminars. Ook als je ‘wat ouder’ bent, kun je je opgeven. Jongeren vinden het soms juist prettig dat volwassenen voor hen bidden. Voor bidders bij Next geldt een minimum leeftijd van 19 jaar. Meer informatie: [email protected] (Luca Versteeg en Noa Zielhuis)

Gebedsministry voor kinderen (verschillende leeftijdsgroepen)
Als kids ministry-teamlid ben je in principe beschikbaar op zondag tot en met vrijdag (8.30-11.30 uur) en doe je als ondersteuner mee met het ochtendprogramma van een kindertent. Je staat bij de gebedstafel en bent beschikbaar voor gebed met en voor de kinderen. Hiervoor zijn aparte momenten, maar de kinderen kunnen ook tussendoor naar je toe komen. Je bent ook een enkele avond beschikbaar. Meer informatie: Maaike Smits.

Prophetic ministry
Tijdens de zomerconferentie bieden we prophetic ministry aan van 13.00-17.00 uur op zondag en van 11.00-17.00 op maandag, woensdag en donderdag.

Als je meedoet met prophetic ministry verwachten we dat je 8x een ronde van anderhalf uur meedoet gedurende de week. Je kunt prophetic ministry ook combineren met gebedsministry voor volwassenen, Generation of Next. Je doet dan elke dag één van de rondes van anderhalf uur mee (minimaal 4x verspreid over de conferentiedagen) én je bent beschikbaar voor gebedsministry op alle avonden bij het team van je keuze. En dat je bij de instructie bent op zondag van 11.15-12.30. Meer informatie: Loes de Best  en Ron Becker. Genoemde tijden zijn onder voorbehoud. 

Wat kost het?

Ministry-teamleden zijn geen medewerkers in formele zin volgens de definitie ‘minimaal 4 uur per dag werken’. Zij krijgen wel € 100,= korting als ze de hele week beschikbaar zijn. Ook is het mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van de cateringfaciliteiten, dat kan je opgeven tijdens het aanmelden bij True Tickets.  Kies dan de optie: Medewerker – Ministry, staf en bestuur (met of zonder kamperen)

Voor meer informatie zie Meewerken in een ministryteam. Categorie:
Bidden voor elkaar in de vorm van gebedsministry is een wezenlijk onderdeel van de New Wine Zomerconferentie.

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Overzicht kinderwerk

Op de Vesting beleven de kinderen hun eigen conferentie. Er is voor ieder wat wils; de grote en kleine kinderen. Of je dapper, verlegen of stoer bent, een druktemaker of juist een boekenwurm, iedereen mag zich op de Vesting thuis voelen zoals hij of zij is. De allerkleinsten zijn welkom

Lees verder »