Taken Ministryteams

Wat wordt er van je verwacht als je deel uitmaakt van het Ministryteam tijdens de New Wine Zomerconferentie?

Gebedsministry voor volwassenen
De ministry-teamleden worden geacht in ieder geval mee te doen met gebedsministry tijdens de avondbijeenkomsten en enkele keren overdag: in de Ministrytent of op enkele andere momenten. Een andere mogelijkheid is dat je overdag vier keer een periode in de Ministrytent beschikbaar bent en op enkele andere momenten. Meer informatie Mirjam Slager en Jan Willem Janse. Meer informatie bij volwassenen ministry.

Gebedsministry voor Generation (17-ca. 25 jaar)
De ministry-teamleden worden geacht in ieder geval mee te doen met gebedsministry tijdens de avondbijeenkomsten en enkele keren overdag: in de Ministrytent of op enkele andere momenten. Meer informatie bij Marten Heikoop.

Gebedsministry voor Next (12-17 jaar)
De ministry-teamleden worden geacht in ieder geval mee te doen met gebedsministry tijdens de avondbijeenkomsten en overdag na seminars. Ook als je ‘wat ouder’ bent, kun je je opgeven. Voor bidders bij Next geldt een minimum leeftijd van 19 jaar. Jongeren vinden het soms juist prettig dat volwassenen voor hen bidden. Meer informatie: Luca Versteeg en Noa Zielhuis .

Gebedsministry voor kinderen (verschillende leeftijdsgroepen)
Als kids ministry-teamlid ben je beschikbaar op zaterdag voor de voorbereiding en ontmoeting van je team. Samen richt je de ministry-hoek in. Op zondag tot en met vrijdag ben je ondersteunend in het ochtendprogramma van een kindertent (8.30-11.30 uur). Je taak is bidden en bemoedigen; je bent zichtbaar aanwezig en beschikbaar voor gebed met de kinderen en medewerkers in de tent. Je bent ook een enkele avond beschikbaar. Meer informatie: Maaike Smits.

Prophetic ministry
Tijdens de zomerconferentie bieden we prophetic ministry aan van 13.00-17.00 uur op zondag en van 11.00-17.00 op maandag, woensdag en donderdag.

“Als je meedoet met prophetic ministry verwachten we dat je 8x een ronde van anderhalf uur meedoet gedurende de week. Je kunt prophetic ministry ook combineren met gebedsministry voor volwassenen, Generation of Next. Je doet dan elke dag één van de rondes van anderhalf uur mee (minimaal 4x verspreid over de conferentiedagen) én je bent beschikbaar voor gebedsministry op alle avonden bij het team van je keuze.”. Meer informatie: Loes de Best  en Ron Becker. Genoemde tijden zijn onder voorbehoud. 

Wat kost het?
Ministry-teamleden zijn geen medewerkers in formele zin volgens de definitie ‘minimaal 4 uur per dag werken’. Zij krijgen wel € 100,= korting als ze de hele week beschikbaar zijn. Ook is het mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van de cateringfaciliteiten, dat kan je opgeven tijdens het aanmelden bij True Tickets.  Kies dan de optie: Medewerker – Ministry of staf of bestuur (met of zonder kamperen). Vergeet niet de intake in te vullen, voor je je opgeeft: “Ministry – vul deze intake in vóór je boekt.”

Voor meer informatie zie Meewerken in een ministryteam. Categorie:
Bidden voor elkaar in de vorm van gebedsministry is een wezenlijk onderdeel van de New Wine Zomerconferentie.

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Let op! De vroegboekkorting is tot 1 maart!

Nog ruim een week en dan loopt de vroegboekkorting af om voordelig naar de New Wine Zomerconferentie te gaan. Als je vaker naar de conferentie bent geweest, dan weet je dit vast wel. Maar wellicht een mooi moment om twijfelaars in je familie- of gemeentekring over de streep te trekken

Lees verder »
Algemeen

Prophetic Ministry

Tijdens de New Wine Zomerconferentie bieden we gebed en profetie aan voor jou (of je team) via ‘prophetic ministry’. Samen met twee of drie mensen uit het prophetic ministryteam luister je naar wat er in Gods Vaderhart is voor jou en wat Hij wil delen. De gave van profetie is

Lees verder »
Algemeen

Meedoen aan de Ministrycursus

Gebedsministry – luisterend bidden – is één van de drie belangrijke elementen bij samenkomsten van New Wine, naast lofprijzing en bijbels onderwijs. Ook tijdens de zomerconferentie zijn ministryteams beschikbaar om met je te bidden. Maar waarom zou je de zomerconferentie niet gebruiken om zelf deze gebedsvorm te leren toepassen? Tijdens

Lees verder »