Technische dienst tijdens de conferentie

Naast de op- en afbouw zijn er ook mensen nodig voor:

Technische Dienst
Voor de TD zoeken we 2 ploegen die tijdens de conferentie (van zaterdag tot vrijdag) in 2 shifts werken, van 8-14 uur en van 14-20 uur. Zij voeren herstelwerk uit, lossen storingen op, en doen aanpassingen op het terrein waar nodig. En zorgen voor een schoon terrein en het dagelijkse onderhoud van het sanitair. Een aantal opbouwers en afbouwers maakt ook deel uit van de TD vanwege hun specifieke kennis. Elke ploeg heeft een shiftleader die in staat is het overzicht te bewaren, mensen aan te sturen en te communiceren met andere partijen. Zij overleggen dagelijks met de teamleiders over de voortgang.

Wie hebben we verder nodig?

Gecertificeerde en ervaren telescoophoogwerkers (opbouw/afbouw)
Voor een aantal werkzaamheden zijn hoogwerkers nodig, dat kost behoorlijk wat tijd en vereist een vakkundige bediening. Ook hierbij is oog voor de veiligheid van belang. Een certificaat en aantoonbare ervaring is verplicht.
Assistent planner (opbouw/afbouw)
Je helpt tijdens de opbouw (en/of afbouw) met het overzichtelijk houden van de lopende werkzaamheden, meldingen, vragen, en doorverwijzen naar de juiste personen. Je bent gewend om snel te schakelen en verschillende processen tegelijk in de gaten te houden.
Facilitair (opbouw/afbouw)
Boodschappen doen waar nodig, zorgen voor het op tijd klaar staan van eten en drinken, schoonhouden van het sanitair tijdens op- en afbouw, water rondbrengen (of regenpakken…), en allerlei onverwachte klein klusjes. Kortom je bent bij uitstek de toegevoegde waarde.
Shiftleaders (TD)
Geef jij met plezier leiding, ben je in staat het overzicht te bewaren, en kun je prioriteiten stellen? Deel dan met ons jouw werkervaring. We stemmen van tevoren de werkzaamheden met je af.
Coördinator afval (TD)
Voor het dagelijks verwerken van het afval worden enkele medewerkers van de TD ingezet. Ben jij in staat samen met hen een oogje te houden op de netheid van het terrein, mensen die afval dumpen aan te spreken, en ervoor te zorgen dat de afvalbakken niet overvol raken en zo zwerfafval voorkomen? Verder moeten de containers zo geplaatst en verplaatst worden dat de dagelijkse ronde van de vuilniswagen zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden.
Coördinator schoonmaak (TD)
De toiletten en douches moeten tweemaal per dag (afhankelijk van de corona maatregelen misschien wel vaker) worden schoongemaakt. Daarvoor worden de groepsvelden ingeschakeld, maar die hebben aansturing en uitlegnodig. Dat is jouw verantwoordelijkheid, en daarnaast is het belangrijk dat de toiletten en douches geregeld nagelopen worden op wc-rollen en verstoppingen.

Categorie:
Als je meer wilt weten over de taken op- en afbouw en technische dienst,, mail dan naar klaas.hakvoort@new-wine.nl of janpieterhaan@new-wine.nl

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Avondviering

Bart Visser opent de conferentie en leidt het Thema United in.

Gezocht: een kok

Voor de New-Wine Zomerconferentie zijn we op zoek naar een kok!Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het koken (pre) dan wel

Generation

Zonder jouw hulp geen Generation! 🤝 We zijn druk bezig met de plannen voor de komende Zomerconferentie, en daar kunnen we wel wat hulp bij

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia

Liveblog

Tijdens de activiteiten van New Wine deze zomer blijf je op de hoogte via dit Liveblog. Tips? Stuur je bericht (met foto’s!) naar communicatie.zc@new-wine.nl

Programma

Volwassenen

Zaterdag 23 juli

Zondag 24 juli

Maandag 25 juli

Dinsdag 26 juli

Woensdag 27 juli

Donderdag 28 juli

Vrijdag 29 juli