Technische dienst tijdens de conferentie

Naast de op- en afbouw zijn er ook mensen nodig voor:

Technische Dienst
Voor de TD zoeken we 2 ploegen die tijdens de conferentie (van zaterdag tot vrijdag) in 2 shifts werken, van 8-14 uur en van 14-20 uur. Zij voeren herstelwerk uit, lossen storingen op, en doen aanpassingen op het terrein waar nodig. En zorgen voor een schoon terrein en het dagelijkse onderhoud van het sanitair. Een aantal opbouwers en afbouwers maakt ook deel uit van de TD vanwege hun specifieke kennis. Elke ploeg heeft een shiftleader die in staat is het overzicht te bewaren, mensen aan te sturen en te communiceren met andere partijen. Zij overleggen dagelijks met de teamleiders over de voortgang.

Wie hebben we verder nodig?

Gecertificeerde en ervaren telescoophoogwerkers (opbouw/afbouw)
Voor een aantal werkzaamheden zijn hoogwerkers nodig, dat kost behoorlijk wat tijd en vereist een vakkundige bediening. Ook hierbij is oog voor de veiligheid van belang. Een certificaat en aantoonbare ervaring is verplicht.
Assistent planner (opbouw/afbouw)
Je helpt tijdens de opbouw (en/of afbouw) met het overzichtelijk houden van de lopende werkzaamheden, meldingen, vragen, en doorverwijzen naar de juiste personen. Je bent gewend om snel te schakelen en verschillende processen tegelijk in de gaten te houden.
Facilitair (opbouw/afbouw)
Boodschappen doen waar nodig, zorgen voor het op tijd klaar staan van eten en drinken, schoonhouden van het sanitair tijdens op- en afbouw, water rondbrengen (of regenpakken…), en allerlei onverwachte klein klusjes. Kortom je bent bij uitstek de toegevoegde waarde.
Shiftleaders (TD)
Geef jij met plezier leiding, ben je in staat het overzicht te bewaren, en kun je prioriteiten stellen? Deel dan met ons jouw werkervaring. We stemmen van tevoren de werkzaamheden met je af.
Coördinator afval (TD)
Voor het dagelijks verwerken van het afval worden enkele medewerkers van de TD ingezet. Ben jij in staat samen met hen een oogje te houden op de netheid van het terrein, mensen die afval dumpen aan te spreken, en ervoor te zorgen dat de afvalbakken niet overvol raken en zo zwerfafval voorkomen? Verder moeten de containers zo geplaatst en verplaatst worden dat de dagelijkse ronde van de vuilniswagen zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden.
Coördinator schoonmaak (TD)
De toiletten en douches moeten tweemaal per dag (afhankelijk van de corona maatregelen misschien wel vaker) worden schoongemaakt. Daarvoor worden de groepsvelden ingeschakeld, maar die hebben aansturing en uitlegnodig. Dat is jouw verantwoordelijkheid, en daarnaast is het belangrijk dat de toiletten en douches geregeld nagelopen worden op wc-rollen en verstoppingen.

Categorie:
Als je meer wilt weten over de taken op- en afbouw en technische dienst,, mail dan naar [email protected] of [email protected]

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Kampeerregels New Wine Zomerconferentie

2024 Kampeerregels/huisregels NWZC:  Is er nood? Bel het New Wine-noodnummer op 088 – 35 26 799  EHBO? Er is een goed herkenbare EHBO-post op het programmaterrein. Die post is open van 08.30 – 22.30 uur  Overige vragen? Meld je bij het servicepunt op het programmaterrein. Het servicepunt is open van 08.30- 22.30 uur 

Lees verder »
Algemeen

Teamleider BHV gezocht!

Teamleider BHV (brandveiligheid)  Takenpakket: Als teamleider BHV maak je deel uit van een (oproep)team van circa 75 personen. Samen met je collega teamleider stuur je dit team van BHV’ers aan tijdens de conferentieweek. De BHV organisatie wordt voornamelijk ingezet bij calamiteiten (Brand, evacuatie etc. maar in voorkomende gevallen ook bij inzet

Lees verder »

Team pers, media en communicatie

Tijdens de Zomerconferentie maken als mediateam foto’s en filmopnames. Ook verzorgen we de geluidsopnames van de seminars. Voor ons team zoeken we nog een contentmaker Sociale media Vind je het leuk om content te maken en word je blij van Instagram, Facebook en Twitter? Wil je posten en monitoren wat

Lees verder »