Tentleider kinderwerk

Op ons terrein van de Vesting staan 10 tenten. We hebben 3 crèchetenten. Ben je tentleider, dan zorg je dat je tentteam en de kinderen daaromheen zich prettig en veilig voelen.

We zoeken jou!
Wil je tentleider worden? Wat fijn! Daar zijn we heel blij mee! Samen met jou kunnen we de Zomerconferentie ook voor kinderen tot een feestje maken. Ben jij iemand met helicopterview, een hart voor kinderen/medewerkers en kun je tegen een stootje? Ben je een echte regelaar en kun je ook delegeren? Horen we regelmatig jouw schaterlach? Dan zoeken we jou!

Wat kun je verwachten?
In de periode voor de conferentie:
Je maakt met jouw tentteam het leukste kinderprogramma dat je kunt bedenken. Dat programma is een mix van geloofsmomenten, sport/spel, creatieve activiteiten en ja, zelfs soms drama. Ben je tentleider bij de baby’s en peuters dan hoef je je niet druk te maken over een programma.

Samen maak je ook een medewerkersboekje, een werkboekje voor de kinderen en je zorgt dat er voldoende materiaal is in je tent. Tip: overleg op tijd met je muzikanten. Wil je echt een feestje, dan is het handig om bandleiders al ver van te voren te betrekken bij de opbouw van het programma.

Wat doe je voor en tijdens de conferentie?
De kinderen komen op zaterdag. Maar voor het zover is, zijn er al best veel dingen te doen. Daarom is het fijn als je op vrijdag of zelfs donderdag al je eigen tentharingen in de grond steekt op ons terrein. Wat doe je bijvoorbeeld vooraf? Je checkt of de tentindeling klopt en dat alle materialen er zijn die je nodig hebt.

Als de Zomerconferentie begint, gaat het echte feestje beginnen. Als teamleider:

  • open je elke dag en brief je je tentteam. Na afloop evalueer je alles samen. Wat ging goed, wat kan beter?
  • ben je aanspreekpunt voor ouders, kinderen en medewerkers.
  • schuif je aan bij de tentleidersbijeenkomsten. Daarin kun je elkaar bemoedigen of als het nodig is stoom afblazen

Denk je: puh, puh! Nou nou! Bedenk dat je dit niet alleen hoeft te doen. Je hebt een hele groep ervaren en gezellige tentleiders om je heen die je kunnen helpen. Als er iets is, kun je ook altijd advies vragen via je portofoon.

Handig om te weten: je hoeft niet je eigen potje te koken of een boterham te smeren. Je mag voor een klein bedrag lekker drie keer per dag aanschuiven in de medewerkerstent.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan via Truetickets. Heb je toch nog vragen over de inhoud van je taak? Mail dan naar [email protected]. Heb je een algemene vraag? Mail dan naar [email protected].

Categorie: , ,
Op ons terrein van de Vesting staan 10 tenten. We hebben 3 crèchetenten. Ben je tentleider, dan zorg je dat je tentteam en de kinderen daaromheen zich prettig en veilig voelen. Mail naar [email protected] voor meer informatie.

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Kampeerregels New Wine Zomerconferentie

2024 Kampeerregels/huisregels NWZC:  Is er nood? Bel het New Wine-noodnummer op 088 – 35 26 799  EHBO? Er is een goed herkenbare EHBO-post op het programmaterrein. Die post is open van 08.30 – 22.30 uur  Overige vragen? Meld je bij het servicepunt op het programmaterrein. Het servicepunt is open van 08.30- 22.30 uur 

Lees verder »
Nieuws

2024 Kerkleidersdag New Wine Zomerconferentie  

Ben je predikant, voorganger, kerkelijk werker, pionier of heb je een informele leidersrol in de gemeente? Dan ben je van harte welkom op onze Kerkleidersdag, op maandag 22 juli van 9:15 tot 18:00 uur. Je krijgt een speciaal dagprogramma op het terrein van de New Wine-Zomerconferentie in Liempde, waarin je

Lees verder »
Algemeen

Teamleider BHV gezocht!

Teamleider BHV (brandveiligheid)  Takenpakket: Als teamleider BHV maak je deel uit van een (oproep)team van circa 75 personen. Samen met je collega teamleider stuur je dit team van BHV’ers aan tijdens de conferentieweek. De BHV organisatie wordt voornamelijk ingezet bij calamiteiten (Brand, evacuatie etc. maar in voorkomende gevallen ook bij inzet

Lees verder »