Vacatures op- en afbouwteam

Kun je tegen een stootje, hou’ je van aanpakken, en ben je bereid de schouders onder de Zomerconferentie te zetten? Heb jij geen probleem met regen of met 30 graden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Opbouw, afbouw, TD / Facilitair
Zaterdag 13 juli zetten we de kleinere programmatenten op en richten we het medewerkersveld in. Daarvoor zoeken we een aparte groep van 15-20 mensen. Wil jij vrijwillig een dagje buffelen? Graag! Een aantal opbouwers is er dan ook al. De opbouwweek zelf is van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli met een flink aantal ploegen met elk een ploegleider.

Voor de opbouwweek zoeken we 60 mensen, en je bent op zondagavond 14 juli al welkom met je tent of caravan op het medewerkersveld.
De afbouw begint op vrijdagmiddag 26 juli, na de laatste dienst, en duurt tot en met zondag 28 juli. Tijdens de afbouw werken we ook weer met ploegen. Het is ook mogelijk om je als deelnemer bijvoorbeeld vrijwillig voor 3 dagen afbouw op te geven. We vragen je vrijmoedig om verse krachten voor de afbouw, want ook dat is een belangrijk onderdeel van de conferentie. Kom samen met gemeenteleden of vrienden en maak deel uit van een geweldig team! Je kunt zo lang als nodig gebruik maken van je kampeerplek en voor eten en drinken wordt gezorgd.

Aanmelden
Werk je minimaal 5 dagen mee aan de op- en/of de afbouw, of tijdens de conferentie bij de TD / Facilitair? Dan ben je medewerker en heb jij gratis toegang tot de conferentie. Wil je meer doen dan 5 dagen: fantastisch, heel graag!

Bij de opmerkingen kun je aangeven waar je goed in bent en welke certificaten/diploma’s je hebt. Je kunt ook je voorkeur voor een ploeg aangeven bij je aanmelding. Maakt het je niet uit, kun je van alles wel wat of weet je het niet precies? Geen probleem, we nemen sowieso contact op met je om af te stemmen. Bij de opmerkingen kun je ook aangeven wat je aankan of wanneer je kunt helpen.
Let op:
De minimumleeftijd is 16 jaar.
Dichte, sterke, liefst veiligheidsschoenen zijn verplicht en neem ook werkhandschoenen mee.
Er gelden regels voor veilig werken.
Een belangrijke regel voor jou en/of je gezin: tijdens de opbouw en afbouw is het conferentieterrein officieel bouwterrein. Kinderen onder de 16 jaar zijn dan niet toegestaan op het terrein. Dat maakt het voor de opbouwen afbouwmedewerkers soms lastig, omdat iemand van jouw gezin dan buiten het terrein op de jongere kinderen moet passen. Omwille van de veiligheid kunnen we daarvoor helaas geen uitzonderingen maken.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de teamleiders:
Klaas Hakvoort, 06-51618341, [email protected]
Jan Pieter Haan, 06-45355709, [email protected]

Welke ploegen gaan we samenstellen?
Opbouw / afbouw – Hekken
Sterke ruggen gezocht voor het plaatsen van de bouwhekken en dranghekken. Vergeet je veiligheidsschoenen
niet. Het gaat om meters maken met groot materieel. Regen of zon deert je niet.
Opbouw / afbouw – Elektra
Infra, verdeelkasten, krachtstroom: jij weet wat het is en je hebt er kennis van. Maar ook als je gewoon wilt
helpen uitrijden en plaatsen onder leiding van ervaren elektriciens ben je hartelijk welkom.
Verder gaat een tweede ploeg alle binnenverlichting installeren, de nood- en transparantverlichting, en de
aansluitpunten voor allerlei apparatuur. Enige kennis van elektra is wenselijk.
Opbouw / afbouw – ICT
Assistentie bij het IT gerelateerd materiaal: netwerk (wired en wireless) aanleggen over het terrein,
beveiligingscamera’s, plaatsen kassa’s en computers. ICT-kennis is wenselijk.
Opbouw / afbouw – Terrein
Het terrein wordt voorzien van wegwijzers, de aanrijroute, banners, plattegronden, programmaborden,
fietsenstallingen, de afvalbakken, de prikverlichting en dergelijke. De kampeervelden worden ingedeeld en van lijnen en nummering voorzien.
Opbouw / afbouw – Sanitair & Water
Aanleg waterpunten en afvoerpunten, aansluiting en afregelen van de toilet- en douche units, aansluiten van de keukenblokjes, en dergelijke.
Opbouw / afbouw – Logistiek en Magazijn
Inrichten van de materiaaltent, inname/ontvangst van materiaal, bijhouden van de voorraad en de verdeling van het materiaal, op tijd klaarzetten en transporteren naar de locaties waar het nodig is. Kennis van warehousemanagement is een pré, logisch nadenken een must. Een aantal mensen met rijbewijs BE is wenselijk, en heftruckcertificaten zien we hier ook graag.
Opbouw / afbouw – Tent inrichting
Schotten, keukenblokjes, stellingen, podia, tafels, stoelen en banken, alles moet een plek krijgen in de grote en kleine tenten, zoals aangegeven op de tekeningen.
Conferentie – Technische Dienst en Facilitair
De taken:

  • Elektra storing en onderhoud;
  • Sanitair storing en onderhoud;
  • Materiaalbeheer, klussen, hand- en spandiensten;
  • Coördineren schoonmaakshifts (aansturen van de kampeergroepen);
  • Bijhouden wc-rollen en verstopte toiletten;
  • Verwerking afval.

    Een aantal opbouwers en afbouwers maakt deel uit van de TD vanwege hun specifieke kennis van elektra en sanitair. Aanvullend zijn een aantal medewerkers nodig die het materiaal beheren, allerlei klussen kunnen doen (of helpen bij andere disciplines) en sanitair en afval.

Wie hebben we verder nodig?
Gecertificeerde en ervaren heftruckchauffeurs (opbouw/afbouw)
Het gaat hier niet alleen om de kleinere heftrucks die vooral ingezet worden voor in- en uitladen en verplaatsing van pallets en ander materiaal (± 1 ton), maar ook om bewegingen met groot materiaal op het terrein (± 3 ton).
Veilig werken is belangrijk, dus je kunt uitstekend overweg met een grote heftruck en je hebt een certificaat op zak. Ook tijdens de conferentie ben je zo nu en dan beschikbaar voor een klus.
Gecertificeerde en ervaren telescoophoogwerkers (opbouw/afbouw)
Voor een aantal werkzaamheden zijn hoogwerkers nodig, dat kost behoorlijk wat tijd en vereist een vakkundige bediening. Ook hierbij is oog voor de veiligheid van belang. Een certificaat en aantoonbare ervaring is verplicht.
Facilitair (opbouw/afbouw)
Boodschappen doen waar nodig, zorgen voor het op tijd klaar staan van eten en drinken (koken hoeft niet), schoonhouden van het sanitair tijdens op- en afbouw, water rondbrengen (of regenpakken…), en allerlei onverwachte kleine klusjes. Kortom je bent bij uitstek de toegevoegde waarde.

Categorie:
Heb je vragen? Neem dan contact op met de teamleiders: Klaas Hakvoort, [email protected] óf Jan Pieter Haan, [email protected]

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Programma NWZC24

Wat is er weer veel te zien, te horen en te beleven op de Zomerconferentie! Dat is supermooi, maar maakt het maken van keuzes best lastig. Via de onderstaande link in het programma kom je terecht op het blokkenschema per dag. In een oogopslag kun je niet zien wat er

Lees verder »
Algemeen

Kampeerregels New Wine Zomerconferentie

2024 Kampeerregels/huisregels NWZC:  Is er nood? Bel het New Wine-noodnummer op 088 – 35 26 799  EHBO? Er is een goed herkenbare EHBO-post op het programmaterrein. Die post is open van 08.30 – 22.30 uur  Overige vragen? Meld je bij het servicepunt op het programmaterrein. Het servicepunt is open van 08.30- 22.30 uur 

Lees verder »
Algemeen

Teamleider BHV gezocht!

Teamleider BHV (brandveiligheid)  Takenpakket: Als teamleider BHV maak je deel uit van een (oproep)team van circa 75 personen. Samen met je collega teamleider stuur je dit team van BHV’ers aan tijdens de conferentieweek. De BHV organisatie wordt voornamelijk ingezet bij calamiteiten (Brand, evacuatie etc. maar in voorkomende gevallen ook bij inzet

Lees verder »