Vacatures team Commercie

Maak de Zomerconferentie financieel mogelijk!

Voor team Commercie & Dorpsplein zijn we op zoek naar een teamlid die zich richt op de advertenties in het ND en de banners/digitale advertenties van sponsors tijdens de Zomerconferentie. Met jouw activiteiten maak je NWZC23 financieel mogelijk.

Je bent vooral vóór de Zomerconferentie aan de slag: n.a.v. twee mailingen naar christelijke organisatie (februari/april) én rond de deadline van de programma- en advertentiekrant in juni. Je belt/mailt met verschillende christelijke organisaties, vraagt na wat hun wensen zijn en legt afspraken vast. Vóór de conferentie zie je erop toe dat de gegevens worden aangeleverd zodat banners, advertenties en reclameblokken gemaakt kunnen worden. Je vindt het leuk om veel contacten te hebben, je kunt goed doorvragen, je kan goed afspraken opschrijven en bewaken.

Info: [email protected]

Bied christelijke organisaties de kans om zich te presenteren!

Voor team Commercie & Dorpsplein zijn we op zoek naar een teamlid die zorgt voor de promotiestands en gesponsorde bijdragen, zoals workshops. Met jouw activiteiten kunnen christelijke organisaties zichzelf presenteren aan hun achterban.

Je werkt vóór en tijdens de Zomerconferentie. Je stemt af met organisaties hoe zij zich willen presenteren. Afspraken zet je op papier. Tijdens de Zomerconferentie ben je – verspreid over de dag – een organisator: je zorgt dat de standhouders op tijd hun plek krijgen en hun werk kunnen doen, je beantwoordt de vragen en bent de eerste contactpersoon. Je zorgt er ook voor dat de workshops goed verlopen.

Je vindt het waardevol dat meerdere organisaties een plek krijgen tijdens de Zomerconferentie, je kunt goed meedenken met anderen en nieuwe werkvormen bedenken die passen bij een zomerconferentie, je bent goed in contact onderhouden.

Info: [email protected]

Maak een aantrekkelijke en gezellig programma voor de avond!

Voor team Commercie & Dorpsplein zijn we op zoek naar een teamlid die zorgt voor een programma op het Dorpsplein in de late uurtjes. Met jouw activiteiten ontspannen de deelnemers van NWZC23 na een inhoudelijke conferentiedag. In het programma biedt je kansen aan nieuw talent om meer podiumervaring op te doen.

Je bent vóór en tijdens de Zomerconferentie aan de slag. Je bedenkt een avondprogramma voor de hele week, legt contacten met performers (bijv. muziek, dans, cabaret) die bij dit programma passen en legt de zakelijke en praktische afspraken vast. Je maakt PR voor dit weekprogramma en voor de performers.

Tijdens de conferentie werk je vooral de avond: Je ontvangt de performers, je maakt hen wegwijs, je bent hun eerste contactpersoon. Je zorgt dat het weekprogramma goed verloopt.

Je hebt belangstelling voor cultuur en hebt een brede smaak, je vindt het uitdagend om vanuit een concept te programmeren, je bent gastvrij naar gasten.

Info: [email protected]

Zorg dat er genoeg en afwisselend eten en drinken beschikbaar is!

Voor team Commercie & Dorpsplein zijn we op zoek naar een teamlid die ervoor zorgt dat er foodtrucks en koffie-verkooppunten zijn. Met jouw activiteiten zorg je voor de inwendige mensen van zo’n 5.500 weekgasten en 1.000 daggasten.

Je bent vóór en tijdens de Zomerconferentie aan de slag. Je regelt voldoende foodtrucks en stemt vooraf af wat zij aan faculteiten nodig hebben om hun etenswaren te verkopen. Je laat de afspraken in een contract vastleggen. Bij de start van de Zomerconferentie zie je toe dat de foodtrucks hun plek krijgen en zich goed installeren. Je bent hun eerste contactpersoon en troubleshooter. Je zoekt samen met hen en binnen het team naar oplossingen. Je maakt elke dag met hen een praatje om te horen hoe het gaat met hun werk.

Je bent praktisch ingesteld, je hebt geduld en kunt duidelijk communiceren, je vindt het leuk om contact te onderhouden.

Info: [email protected]

Categorie:

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Overzicht kinderwerk

Op de Vesting beleven de kinderen hun eigen conferentie. Er is voor ieder wat wils; de grote en kleine kinderen. Of je dapper, verlegen of stoer bent, een druktemaker of juist een boekenwurm, iedereen mag zich op de Vesting thuis voelen zoals hij of zij is. De allerkleinsten zijn welkom

Lees verder »