Gezocht: Kampeercoördinator

De kampeercoördinator is in de aanloop naar de Zomerconferentie verantwoordelijk voor de indeling en toewijzing van de kampeerterreinen aan de deelnemende groepen van de Zomerconferentie.

Hij/zij is voorafgaand aan de Zomerconferentie de contactpersoon vanuit de organisatie naar de kwartiermakers van de groepen die als groep een plek krijgen op de kampeerterreinen.
Tijdens de opbouwweek zorg je samen met andere vrijwilligers voor het afzetten van de velden. Je bent dus in de gelegenheid om al eerder naar Liempde te komen, uiteraard kan je daar al overnachten en gebruik maken van de maaltijden.
Tijdens de Zomerconferentie is hij/zij op de aankomstdagen (vrijdag en zaterdag) samen met de stewards verantwoordelijk met het opvullen van de campingvelden. Voor de overige dagen is hij/zij vraagbaak voor de kwartiermakers.

We zijn op zoek naar iemand met praktisch inzicht, die op een logische manier de kampeervelden kan indelen en die duidelijk en vriendelijk kan communiceren met de kwartiermakers.

Wil je meer weten? Mail dan naar Willemieke Aikema.

Categorie:

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Programma NWZC24

Wat is er weer veel te zien, te horen en te beleven op de Zomerconferentie! Dat is supermooi, maar maakt het maken van keuzes best lastig. Via de onderstaande link in het programma kom je terecht op het blokkenschema per dag. In een oogopslag kun je niet zien wat er

Lees verder »
Algemeen

Kampeerregels New Wine Zomerconferentie

2024 Kampeerregels/huisregels NWZC:  Is er nood? Bel het New Wine-noodnummer op 088 – 35 26 799  EHBO? Er is een goed herkenbare EHBO-post op het programmaterrein. Die post is open van 08.30 – 22.30 uur  Overige vragen? Meld je bij het servicepunt op het programmaterrein. Het servicepunt is open van 08.30- 22.30 uur 

Lees verder »
Algemeen

Teamleider BHV gezocht!

Teamleider BHV (brandveiligheid)  Takenpakket: Als teamleider BHV maak je deel uit van een (oproep)team van circa 75 personen. Samen met je collega teamleider stuur je dit team van BHV’ers aan tijdens de conferentieweek. De BHV organisatie wordt voornamelijk ingezet bij calamiteiten (Brand, evacuatie etc. maar in voorkomende gevallen ook bij inzet

Lees verder »