Sprekers

Welke sprekers kun je verwachten tijdens het volwassenenprogramma van de New Wine Zomerconferentie 2024? Enkele sprekers stellen we hieronder aan je voor. Wie er nog meer komen, kun je nakijken in het blokkenschema op deze site. 

AJ Swoboda

Hoofdspreker

AJ Swoboda is hoofdspreker op de New Wine Zomerconferentie. De Amerikaan geeft les aan de Bushnell Universiteit in Bijbelse theologie en wereldchristendom. Hij heeft een groot hart voor jongeren. Daarnaast leidt hij een masterprogramma rond de Heilige Geest en leiderschap aan het Fuller Theological Seminary. Je kunt AJ ook kennen als auteur. Hij schreef onder andere het bekroonde Subversive Sabbath. Dat boek gaat over de kracht van rust nemen in een wereld die alsmaar doordendert.  

AJ kwam zelf tot geloof op zijn zestiende. Hij groeide op in een gebroken gezin waarin niemand de Bijbel las. Hij herinnert zich, hoe de levende God hem riep om hem te volgen. Zijn hele leven stond op zijn kop. Hij ontdekte waar de Heilige Geest is, ook vrijheid en genezing is.  

Bart Visser

spreker

Bart Visser is directeur van New Wine Nederland. Hij heeft een passie voor de bloei van de kerk. Hij studeerde piano aan het conservatorium in Zwolle en Theologie aan de VU in Amsterdam. Hij spreekt veel over het Koninkrijk van God, de gaven van de Geest en over muziek/aanbidding. Van 2018-2020 was hij voorganger van De Lichtboog in Houten.