Over de Zomerconferentie 2024

LEEF!

Elk jaar ontmoeten tussen de 4500 en 6000 christenen elkaar tijdens de New Wine Zomerconferentie. Om elkaar aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk. Het thema van de New Wine Zomerconferentie 2024 is: LEEF! Hoofdspreker is A.J. Swoboda uit de USA. Hij geeft les aan de Busnell Universiteit in Portland, Oregon.

De Zomerconferentie is in Liempde, van zaterdag 20 juli tot en met vrijdag 26 juli. 

De locatie

Landgoed Velder

Het prachtige Landgoed Velder in het Brabantse Liempde is onze vaste uitvalsbasis tijdens een week in de zomervakantie. Dat is een week waarin alle basisscholen vrij zijn. Rond het evenemententerrein is volop ruimte om te kamperen. Als je daar niet van houdt, ben je ook als daggast welkom.

Als New Wine-organisatie stimuleren we je van harte om elkaar tijdens de conferentie ‘aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk’. Want dat is onze visie. Meer daarover lees je hier. Tijdens de week kunt je deelnemen aan een programma met samenkomsten, seminars en workshops met Nederlandse en internationale sprekers (inclusief vertaling). Daarnaast kun je lekker ontspannen met muziek, theater en cabaret.

In alle ochtend- en avondvieringen vind je deze drie onderdelen:

  • Aanbidding via het zingen van liederen onder leiding van een professionele band.
  • Onderwijs van een spreker uit binnen- of buitenland
  • Persoonlijk gebed (ministry). Na afloop van bijeenkomsten is er voor iedereen de mogelijkheid om persoonlijk gebed te vragen en te ontvangen.

Bekijk een sfeerimpressie van de New Wine Zomerconferentie

Programma

Van jong tot oud

Kinderen, jongeren op de middelbare school (Next) en jongvolwassen (Generation, 18 tot en met 25 jaar hebben een eigen programma. Dat is helemaal afgestemd op de levensfase waarin ze zitten.