Over de Zomerconferentie 2024

Thema: LEEF!

Elk jaar ontmoeten tussen de 4500 en 6000 christenen elkaar tijdens de New Wine Zomerconferentie. Om elkaar aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk. Het thema van de New Wine Zomerconferentie 2024 is: LEEF! Hoofdspreker is de Amerikaan A.J. Swoboda. Deze Amerikaan geeft les aan de Bushnell Universiteit in Bijbelse theologie en wereldchristendom. Daarnaast leidt hij een masterprogramma rond de Heilige Geest en leiderschap aan het Fuller Theological Seminary. Swoboda is ook auteur en schreef het bekroonde Subversive Sabbath. Onderwerpen waarover hij in Liempde onder andere gaat preken: “De Bijbelse visie op rust en hoe je met Jezus kunt blijven wandelen terwijl je grote vragen hebt over je geloof.”

De Zomerconferentie is in Liempde, van zaterdag 20 juli tot en met vrijdag 26 juli. 

De locatie

Landgoed Velder

Het prachtige landgoed Velder in Liempde, Noord-Brabant is de plek waar de Zomerconferentie elk jaar plaats vindt. Dat is altijd tijdens een week in de zomervakantie waarin alle scholieren (basis en middelbaar onderwijs) vrij zijn. Rond het evenemententerrein is er volop ruimte om te kamperen. Ook kun je als daggast komen.

Als New Wine-organisatie stimuleren we je van harte om elkaar tijdens de conferentie ‘aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk. Want dat is onze visie. Meer daarover lees je hier. Tijdens de week kunt je deelnemen aan een programma met samenkomsten, seminars en workshops met Nederlandse en internationale sprekers (inclusief vertaling). Daarnaast kun je lekker ontspannen met muziek, theater en cabaret.

In alle ochtend- en avondvieringen vind je deze drie onderdelen:

  • Aanbidding: het zingen van liederen onder leiding van een professionele band.
  • Onderwijs van een spreker uit binnen- of buitenland
  • Gebedsministry. Na afloop van bijeenkomsten is er voor iedereen de mogelijkheid om persoonlijk gebed te vragen en te ontvangen.

Bekijk een sfeerimpressie van de New Wine Zomerconferentie

Van jong tot oud

Kinderen, jongeren op de middelbare school (Next) en jongvolwassen (Generation, 18 tot en met 25 jaar hebben een eigen programma. Dat is helemaal afgestemd op de levensfase waarin ze zitten.

Programma