Zin in een feestje?

Teamlid van een kindertent

Wat kun je verwachten?
Als jij je meedoet met het kinderwerk, werk je nooit alleen. Je komt in een gezellig team terecht dat onder leiding staat van een tentleider. Misschien weet je het al: elke leeftijdscategorie heeft een eigen tent op de conferentie.

Samen maak je een mooi programma voor de kinderen in jouw tent. Daarin kijk je hoe je kinderen op een speelse manier iets kunt vertellen over God, maar is er ook alle ruimte voor sport/spel, creatieve activiteiten en soms zelfs drama. Ook maak je vooraf samen een medewerkersboekje en een werkboekje voor de kinderen vanaf groep 1 en 2.

Wat doe je voor en tijdens de conferentie?
De kinderen uit jouw tent komen op zaterdag. Maar voor die tijd moet er al heel wat gebeuren. Daarom is het wel fijn als je vrijdag of zelfs donderdags al je eigen tentje opzet op het terrein en helpt met de voorbereidingen. Samen met je team kijk je bijvoorbeeld of de tentindeling klopt en alle materialen die nodig zijn op de conferentie er ook werkelijk zijn.

Komen de kinderen aan, dan kan het echte feestje beginnen. Jij zorgt er elke dag voor als team dat alles goed verloopt in je tent. Op de dagen dat je meehelpt, ben je minstens twee dagdelen beschikbaar. Handig om te weten: je hoeft niet je eigen potje te koken of een boterham te smeren. Je mag voor een klein bedrag lekker drie keer per dag aanschuiven in de medewerkerstent.

Zin om mee te doen of wil je meer weten? Mail naar [email protected]. Direct aanmelden kan via Truetickets

Categorie:
Voor het kinderwerk zijn er voor iedere tent per leeftijdscategorie medewerkers nodig. Wil je weten wat jij kunt doen? Of heb je meer informatie nodig? Mail dan naar [email protected]

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Overzicht kinderwerk

Op de Vesting beleven de kinderen hun eigen conferentie. Er is voor ieder wat wils; de grote en kleine kinderen. Of je dapper, verlegen of stoer bent, een druktemaker of juist een boekenwurm, iedereen mag zich op de Vesting thuis voelen zoals hij of zij is. De allerkleinsten zijn welkom

Lees verder »