> De inschrijving voor de New Wine Zomerconferentie is momenteel gesloten en start in de regel in de loop van januari. 

Hoe eerder je boekt, hoe voordeliger je verblijf op de New Wine Zomerconferentie is. Lees onderstaande tarief- en aanmeldinformatie goed door en meld je aan via de juiste button! Alle tarieven vind je hier.

button deelnemers button medewerkers

Wie kunnen zich hier inschrijven?
Het inschrijven is mogelijk voor bezoekers die zich voor een verblijf tijdens de hele week aanmelden. Het gaat daarbij om zowel kampeerders als niet-kampeerders. Inschrijven voor maandag 6 maart is twintig procent goedkoper en inschrijven voor maandag 1 mei is tien procent goedkoper. Daarna worden de tarieven gehanteerd die tijdens de conferentie gelden. Als je je ter plekke - op de conferentie zelf - aanmeldt, betaal je tien procent extra. 

Wil je een deel van de conferentie bijwonen, bijvoorbeeld één of twee dagen, dan kun je je aanmelden via Truetickets. Klik hier voor meer informatie en direct aanmelden

Het registratiesysteem 
New Wine werkt voor de registratie van haar gasten met het registratiesysteem Buzaroo. Om hier gebruik van te kunnen maken moet je eerst een persoonlijk Buzaroo-account aanmaken. Daarmee kun je je ook in de toekomst aanmelden voor een New Wine Zomerconferentie. Zo'n account maak je aan door op onderstaande button te klikken of door rechtstreeks naar www.buzaroo.nl te gaan. Pas als je account aangemaakt is, kun je je aanmelden voor de conferentie. Aanmelden kan tot en met een week voor de start van de conferentie. Heb je tussentijds vragen over de inschrijving? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zodra de aanmelding via Buzaroo is ontvangen, is je opgave definitief. Je ontvangt via de e-mail een bevestiging nadat de betaling met het online-betalingssysteem iDeal is voldaan.

Hoe zit het met annuleren?
Het annuleren van je aanmelding kan alleen schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij annulering voor 1 mei 2017 wordt het inschrijfgeld volledig teruggeboekt, bij annulering tussen 1 mei en 1 juli 2017 geldt een percentage van vijftig procent. In alle gevallen wordt vijftien euro administratiekosten in rekening gebracht. 

Wat zijn de tarieven?
Een overzicht van de actuele tarieven vind je hier

Naar boven