Het verblijf tijdens de New-Wine Zomerconferentie als groep meemaken biedt veel mensen een extra dimensie. We willen daarom graag die mogelijkheid bieden. De inschrijving is nu geopend!

We hopen meer mensen enthousiast te krijgen om zich bij een groep aan te sluiten of om zelf een groep te beginnen. De minimale groepsgrootte voor het groepenterrein is 25 personen, volwassenen en kinderen bij elkaar opgeteld. Groepen kleiner dan 25 personen kunnen zich niet vooraf aanmelden. Wilt u toch als kleine groep of familie bij elkaar staan? Zorg dan dat u samen arriveert. We kunnen tijdens de aankomst geen plekken reserveren.

027 IMG 6788

Kwartiermaker
Elke groep heeft één kwartiermaker. Hij of zij treedt op als contactpersoon en geeft ons de informatie van de groep door. Op de aankomstdag is hij gastheer of -vrouw.
Samen een conferentie bezoeken en samen eten schept een band. Samen schoonmaken en afbouwen ook! Wanneer u zich als groep aanmeldt, dan verwachten we dat elke groep één of meerdere schoonmaakshifts of een afbouwshift adopteert en zo iets terugdoet voor de organisatie van de zomerconferentie. We zouden het fantastisch vinden als er per ongeveer 10-12 volwassenen één shift geadopteerd wordt. Kleinere groepen mogen samen één shift voor hun rekening nemen of als individu zich bij een andere shift voegen. Dit geldt ook voor het afbouwen. Inschrijven als groep kan tot 30 juni 2017.

De kwartiermaker draagt zorg voor de volgende zaken:

  • inventarisatie groepsgrootte
  • meedraaien als groep in de schoonmaak- en/of afbouwshifts
  • van tevoren instructies verstrekken voor een vlot verloop
  • inschrijven als groep kan via de knop hieronder, waarna u per mail meer informatie ontvangt. Let op: alle deelnemers in de te vormen groep dienen wel zichzelf via de reguliere aanmeldprocedure op te geven op te geven

button aanmelden

 

Naar boven