Voor de realisatie van de New Wine Zomerconferentie zijn wij afhankelijk van vrijwilligers. Wij hebben jouw gaven en talenten echt hard nodig!

010 IMG 6708Meehelpen in een team is een geweldige mogelijkheid om je kwaliteiten in te zetten. Ja, het is hard werken, maar je krijgt er wel wat voor terug. Je krijgt de kans om je geloof handen en voeten te geven, nieuwe mensen te ontmoeten en met elkaar veel plezier en gezelligheid te beleven!

Samen zijn we bezig om Gods Koninkrijk gestalte te geven en dat proef je op het terrein. We hebben medewerkers nodig voor op- en afbouw, technische dienst, projectie/beamer, locatiebeheer, stewards, servicepunt, catering, EHBO, jongerenwerk, kinderwerk, crèche, schoonmaak en geluidopnames. Als medewerker ben je minimaal 4 uur tot maximaal 6 uur per dag inzetbaar, zodat ook nog een deel van het programma gevolgd kan worden.

014 IMG 8725Ben je 16 jaar of ouder, ben je vriendelijk, gericht op de ander en wil je meewerken aan een onvergetelijke week? Ja toch! Aarzel niet. Schrijf je dan vandaag in als medewerker. Bij inschrijving voor de conferentie betalen medewerkers die niet ouder zijn dan 21 jaar slechts € 30,-. Ben je ouder dan 21 jaar, dan betaal je € 60,-. Dit is inclusief volledige toegang tot de conferentie, kamperen en maaltijden (ontbijt, lunch, avondeten).

button medewerkers

 

Naar boven