Het Servicepunt op het Dorpsplein is de centrale informatiebalie tijdens de New Wine Zomerconferentie. 

Hier meldt u zich kort na aankomst en ontvangt u op basis van uw bewijs van inschrijving en reserveringsnummer (neem het mee!) een envelop met daarin benodigde polsbandjes en/of naambadges (alleen medewerkers en ministryteam), het programmaboek, de eventueel bestelde parkeerkaart en allerhande actuele informatie. In 2016 vindt dit plaats in de grote samenkomsttent Celebration.

Kinderen tot en met 12 jaar krijgen een polsbandje bij hun fysieke aanmelding voor het kinderprogramma aan het begin van de conferentie. 

Deelnemers die mogen mee-eten in de medewerkerstent hebben een oranje polsband. Overige deelnemers dragen een blauwe versie. Let op: trek het polsbandje niet te strak aan. Je kunt het namelijk niet meer losser krijgen en zult 'm in nood moeten losknippen. Een nieuw bandje is tegen betaling van een euro verkrijgbaar. 

Betalen met muntjes
Bij deze balie zijn ook plastic muntjes te koop die u als betaalmiddel moet gebruiken op het conferentieterrein. Deze zijn te koop tussen 08.15 en 23.00 uur. De muntjes vertegenwoordigen een waarde van 20 cent en 1 euro. Alleen bij het Servicepunt zelf, de Bookshop, restaurant De Brasserie en de stand met New Wine-artikelen kan met een pinpas worden betaald. 

Noodnummer
In dringende (nood)gevallen kunt u (uitsluitend) tijdens de conferentie ook bellen met het Servicepunt. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar: 088-35 26 799. Noteer dit nummer in je mobiele telefoon om zo snel mogelijk te kunnen bellen als dat nodig is.

Opladen mobiele telefoon
Bij het Servicepunt is het mogelijk tegen betaling van € 0,40 je mobiele telefoon, laptop of tablet op te laden. Op het kampeerterrein is verder namelijk geen elektriciteitsvoorziening beschikbaar voor conferentiebezoekers.

Koelelementen huren
De afgelopen jaren kon je bij het Servicepunt je koelelementen afgeven om in te laten vriezen. Sinds vorig jaar doen we dat anders. Je huurt voor € 2,00 een element dat elke dag kan worden omgeruild. Daarnaast betaal je per element € 2,00 borg die je aan het eind van de week terugkrijgt.

Stel: je wilt tijdens de conferentie vier koelelementen gaan gebruiken dan huur je dus vier elementen en betaal je bij het ophalen voor de hele week € 8,00 + € 8,00 = € 16,00. Wanneer je op vrijdagmorgen de vier elementen inlevert krijg je € 8,00 terug. Het maakt niet uit wanneer je begint met huren, de huurkosten blijven gelijk. Zaterdagavond tussen 20.30 en 21.30 uur start de verhuur van koelelementen, daarna elke dag tussen 13.00 en 14.00 uur. Omwisselen kan dagelijks, vanaf zondag, tussen 13.00 en 14.00 uur.

 

 

Naar boven