De New Wine Zomerconferentie in 2017 vindt plaats van zaterdag 22 juli tot en met vrijdag 28 juli. Het thema is: 'God in ons midden'.

newwine adv zl 1Elke plaatselijke kerk mag ontdekken dat God 'in ons midden' is (1 Korintiërs 14 vers 25). Hij is de levende Heer, die in ons midden spreekt, geneest en herstelt! En die Heer wil ons volop betrekken in zijn genezende en herstellende werk. We mogen ons leren openen voor Gods aanwezigheid. En steeds opnieuw vervuld worden met de Heilige Geest, om in kracht te getuigen van Gods Koninkrijk.

derek morphewWe zijn enorm blij met de hoofdspreker voor 2017: Derek Morphew. Derek is ook in 2006 de hoofdspreker geweest op de New Wine Zomerconferentie. Hij is een van de belangrijke leiders binnen de Vineyard beweging. Hij is theoloog, leraar en oprichter van Vineyard Bible Institute.

Derek is de auteur van het boek ‘De grote doorbraak’, een belangrijk boek over het Koninkrijk van God. De spreker verzorgt de ochtendlezingen in het Volwassenenprogramma en zal ook meerdere seminars geven.

Naar boven