Hieronder vind je de wijzigingen in het programma van de New Wine Zomerconferentie 2019 in chronologische volgorde. Klik hier voor het volledige en gewijzigde programma-overzicht.

LET OP: Door de hoge temperaturen deze week, is er woensdag en donderdag een hitteplan met een aangepast kinderprogramma!
Woensdagmiddag en donderdagmiddag zal er geen crèche zijn en ook het middagprogramma bij de Cobblestones vervalt. De overige kindertenten hebben een aangepast en verkoelend middagprogramma met veel water. De Parels en Parels NEXT gaan wel gewoon door.

  • Het kinderprogramma in het programmaboek staat vanaf dinsdag helaas in de verkeerde volgorde. Check de Z-card of het online programma-overzicht voor de juiste versie
  • De workshop Performancekunst van Ineze Lock en Rikko Voorberg op zondag om 14.30 uur in Connect komt helaas te vervallen.
  • De workshop van ZOA op zondag om 13.00 uur op het Dorpshuis Podium vervalt. Maandag en woensdag is er wel een programma van ZOA!
  • De workshop Performancekunst van maandag wordt vervangen door het seminar Bidstonden: the place to be? van Edward Hamelink. Deze is om 14.30 in Connect.
  • De middagprogramma's voor predikanten in MOVEment van woensdag en donderdag staan omgedraaid in het programma. Woensdag gaat de Q&A over genezing en donderdag over profetie. Houd het programma op de website in de gaten, dat is de aangepaste versie.
Naar boven