Los van alle benodigde medewerkers voor de diverse onderdelen tijdens de New Wine Zomerconferentie, zoeken we ook specifieke talenten. Lees hieronder eens mee. Iets voor jou?

 
Teamleider Next

New Wine NEXT New Wine Next is het tienerprogramma van de New Wine zomerconferentie. Zo’n 700 tieners in de leeftijd van 13-17 jaar hebben bij NEXT hun eigen programma. Er zijn vieringen, seminars, workshops, sport & spel, lounge, avondprogramma en vooral heel veel ontmoetingen en het opbouwen van relaties. Deze leeftijd is onwijs belangrijk, omdat tieners radicaal zijn en het werk dat hier gebeurt eeuwigheidswaarde heeft (zo vertellen ouders van tieners)! Per direct zijn we op zoek naar een nieuwe teamleider. Per direct omdat we hopen dat je gelijk mee kan en wil draaien, de conferentie van 2019 is de eerste die je dan zelf draait.

➢ De teamleider is eindverantwoordelijk voor het hele programma. Zowel inhoudelijk als praktisch moet er veel geregeld en gecoördineerd worden
➢ Je hebt een enthousiast en jong team tot je beschikking. Je belangrijkste taak is dan ook het aansturen en motiveren van deze mensen. Het eigen team is zo’n 10-14 man sterk, waarbinnen de taken zijn verdeeld op gebied van inhoud/theologie, media, programma, praktisch, lounge, medewerkers, etc… daarnaast zijn er zo’n 70 jeugdleiders betrokken.
➢ I.v.m. de jonge leeftijd van het team, zoeken we iemand die zelf minimaal rond de 30 jaar is.
➢ Als teamleider draag je samen met de andere teamleiders je steentje bij aan de zomerconferentie. ➢ Vooraf en tijdens de conferentie ben jij het aanspreekpunt voor andere teamleiders/medewerkers van de zomerconferentie, maar ook voor externe partijen en vragen die over het programma gaan.
➢ De voorbereidingen beginnen beginnen elk jaar rond november t/m de zomerconferentie in juli. De tijdsbesteding gaat met pieken en dalen maar kost je ongeveer een dagdeel (4 uur) per week en daarbij zitten ook af en toe bijeenkomsten/vergaderingen. Uiteraard kan je hierin e.e.a. zelf invullen of vormgeven. ➢ Door alles wat er gebeurt tijdens zo’n conferentie, krijg je zelf ook heel veel terug 😊
Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Bas van der Brugge (huidige teamleider) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., hij vertelt je graag meer over deze geweldige functie!

Groepsleiders Next

Vind je het te gek om een week lang met een groep tieners op te trekken, houd je van een goed gesprek en vind je het ook niet erg om zo nu en dan je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
New Wine NEXT is het tienerprogramma van de New Wine Zomerconferentie. Elk jaar komen in de zomervakantie honderden tieners naar New Wine om de zomer te vieren, elkaar te ontmoeten en te groeien in geloof! Dus: ben je 18 jaar of ouder, en ook een stukje ouder dan 18 is prima!, vind je het leuk om een week lang mee te draaien op de tofste conferentie van Nederland en ben je van 21 t/m 27 juli beschikbaar?
Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mail ook gerust als je meer info wil over wat je kunt verwachten. Tot snel!
 

Coördinator ministrycursus tijdens de New Wine Zomerconferentie

Tijdens de New Wine Zomerconferentie wordt een volwaardige ministrycursus aangeboden. De coördinator hiervan zorgt, na inschrijving en voor aanvang van de cursus, voor contact met de deelnemers
en voor het vinden van sprekers. Tijdens de conferentie zorgt de coördinator voor praktische zaken, zodat de cursus ongestoord kan verlopen. De coördinator kan rekenen op steun vanuit het (kern-)team Ministry Zomerconferentie. Mocht je belangstelling hebben voor deze rol, kun je contact opnemen met de teamleider Hans Delhaas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil jij meebidden bij Next of Generation?

Elk jaar zoeken we weer naar mensen die willen bidden voor anderen. In tweetallen, in de kracht van de Geest. Ministrygebed dus. Vooral voor de ministryteams van de jongerenprogramma's Next en Generation zoeken we dan naar een mooie balans tussen jonge(re) en (wat) oudere bidders en tussen mannen en vrouwen. Wil jij daarom eens overwegen of je juist in die teams wilt meedoen dit jaar? Bedenk eens of juist het bidden voor jongeren en jong-volwassenen jouw roeping is dit jaar. Voor info is bij Next beschikbaar Gijs Pols, bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bij Generation is dat AnneFloor Huizenga, mail haar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Medewerker Manitou

Voor zowel de opbouw als de afbouw zijn wij op zoek naar mensen met ervaring op een Manitou (ervaring op een trekker is daarbij mooi meegenomen). Wij zoeken twee of drie mensen die de hele week van de opbouw en twee dagen bij de afbouw ons team willen versterken. Een geldig heftruck certificaat is hierbij verplicht! Verlopen certificaten of alleen veel ervaring kunnen wij helaas niet aannemen, i.v.m. de eisen die worden gesteld.
Wanneer je je beschikbaar stelt, neem je gratis deel aan de conferentie en kun je, indien gewenst, tegen medewerkerstarief mee-eten. Tijdens de op- en afbouw zorgen wij voor eten! Ben jij degene die deze ervaring heeft, graag wil integreren in een fantastisch opbouwteam en ben je beschikbaar op de aangegeven tijden, neem dan gerust contact met op. Wij zien uit naar een leuke samenwerking!

Teamleider Communicatie

Je stuurt een aantal specialisten aan op het brede terrein van communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om content voor de site, flyers en posters. Zorg voor sociale mediakanalen (Facebook, Twitter, Instagram),  programma-overzicht, perscontacten, standaardiseren en bewaken van de huisstijl. 

Tentleiders voor Solid Rock (groep 3 & 4) en Little Rocks (2-3 jarigen)

Als tentleider bereid je samen met jouw tentteam het programma voor de kinderen van jullie voor. Tijdens de conferentieweek ben jij als tentleider verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de tent en zorgt dat alles verloopt volgens plan. 

De uitvoerende taken rusten vooral op je tentteam. Samen zorg je voor een geweldige ervaring voor de kinderen en ben je aanspreekpunt voor ouders. In elke tent is ook een band en is er kidsministry. Jij zorgt als spin in het web dat de communicatie tussen alle belanghebbenden goed verloopt. 
Alle kindertenten hebben een tentleider en samen met hen en de teamleiders kinderwerk komen we geregeld bij elkaar in het voortraject. Tijdens de conferentie hebben we dagelijks een meeting. Je staat er dus niet alleen voor en je mag op ons allen rekenen! Sta jij stevig in je schoenen, heb je passie voor kinderen & medewerkers? Sta je in de kracht van de Geest om het koninkrijk een beetje meer vorm te geven? Dan zoeken wij jou als teamplager en organisator.

Team EHBO

Voor het team EHBO zoeken we vier artsen, vier verpleegkundigen en vier  EHBO'ers/Verpleegkundigen. We werken in drie shifts (8.00-13.00 uur; 12.45-18.00 uur en 17.45-23.00 uur). 's Nachts is er een oproep shift voor de verpleegkundigen.

Videomakers en -editors / vloggers 

Je bent in staat om voorafgaand aan en tijdens de New Wine Zomerconferentie aansprekende, korte video’s te maken. Het kan gaan om teasers, introductie van sprekers, sfeerimpressies, dagjournaals e.d. De video’s worden onder meer gebruikt op de website en via sociale media.

(Assistent) teamleider Locatiebeheer

Je ondersteunt de teamleider Locatiebeheer en bent bereid te overwegen de huidige teamleider op te volgen. Locatiebeheer heeft aan de ene kant tot doel om gastheer/-vrouw te zijn te zijn van een tent/locatie en aan de andere kant ben je de beheerder van de locatie. Een gastheer/-vrouw is eerste aanspreekpunt voor de huurders of aanspreekpunt voor de sprekers. Hij/zij zorgt ervoor dat huurders en sprekers zich welkom voelen en dat ze worden gefacilliteerd om te doen waarvoor ze komen. De rol van beheer omvat het op orde houden van de tent, zorgen voor de opening en sluiting (ook bij calamiteiten) en zorgen voor faciliteiten.

Coördinator advertenties, reclame en sponsoring

De New Wine-organisatie heeft voor de zomerconferentie meer inkomsten nodig dan de deelnemersbijdrage en verkopen tijdens de conferentie. We proberen dat in te zamelen door verschillende manieren van sponsoring en moderne reclame. In deze functie ben jij degene die zoekt naar mogelijkheden, legt contacten en ontwikkelt kaders voor de komende jaren. 

Geïnteresseerd in een functie? Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

New Wine Nederland is voor de Zomerconferentie dringend op zoek naar een stel helpende handen op sleutelposities. Iets voor jou? Download hieronder de beschrijvingen van de nog openstaande vacatures voor 2018. Reageren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven