Los van alle benodigde medewerkers voor de diverse onderdelen tijdens de New Wine Zomerconferentie, zoeken we ook specifieke talenten. Lees hieronder eens mee. Iets voor jou?

Coördinator opbouw (en afbouw)

Functie: plannen en organiseren van de opbouwweek, voorafgaand aan de New Wine Zomerconferentie. Tevens aansturen en begeleiden van medewerkers. Je bereidt het opbouwen en inrichten van het gehele conferentieterrein voor en regelt wat daar voor nodig is.

Teamleider Communicatie

Je stuurt een aantal specialisten aan op het brede terrein van communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om content voor de site, flyers en posters. Zorg voor sociale mediakanalen (Facebook, Twitter, Instagram),  programma-overzicht, perscontacten, standaardiseren en bewaken van de huisstijl. 

Tentleiders voor Solid Rock (groep 3 & 4), Beautiful Brickies (groep 1 & 2) en Little Rocks (2-3 jarigen)

Als tentleider bereid je samen met jouw tentteam het programma voor de kinderen van jullie voor. Tijdens de conferentieweek ben jij als tentleider verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de tent en zorgt dat alles verloopt volgens plan. 

De uitvoerende taken rusten vooral op je tentteam. Samen zorg je voor een geweldige ervaring voor de kinderen en ben je aanspreekpunt voor ouders. In elke tent is ook een band en is er kidsministry. Jij zorgt als spin in het web dat de communicatie tussen alle belanghebbenden goed verloopt. 
Alle kindertenten hebben een tentleider en samen met hen en de teamleiders kinderwerk komen we geregeld bij elkaar in het voortraject. Tijdens de conferentie hebben we dagelijks een meeting. Je staat er dus niet alleen voor en je mag op ons allen rekenen! Sta jij stevig in je schoenen, heb je passie voor kinderen & medewerkers? Sta je in de kracht van de Geest om het koninkrijk een beetje meer vorm te geven? Dan zoeken wij jou als teamplager en organisator.

Team EHBO

Voor het team EHBO zoeken we vier artsen, vier verpleegkundigen en vier  EHBO'ers/Verpleegkundigen. We werken in drie shifts (8.00-13.00 uur; 12.45-18.00 uur en 17.45-23.00 uur). 's Nachts is er een oproep shift voor de verpleegkundigen.

Videomakers en -editors / vloggers 

Je bent in staat om voorafgaand aan en tijdens de New Wine Zomerconferentie aansprekende, korte video’s te maken. Het kan gaan om teasers, introductie van sprekers, sfeerimpressies, dagjournaals e.d. De video’s worden onder meer gebruikt op de website en via sociale media.

(Assistent) teamleider Locatiebeheer

Je ondersteunt de teamleider Locatiebeheer en bent bereid te overwegen de huidige teamleider op te volgen. Locatiebeheer heeft aan de ene kant tot doel om gastheer/-vrouw te zijn te zijn van een tent/locatie en aan de andere kant ben je de beheerder van de locatie. Een gastheer/-vrouw is eerste aanspreekpunt voor de huurders of aanspreekpunt voor de sprekers. Hij/zij zorgt ervoor dat huurders en sprekers zich welkom voelen en dat ze worden gefacilliteerd om te doen waarvoor ze komen. De rol van beheer omvat het op orde houden van de tent, zorgen voor de opening en sluiting (ook bij calamiteiten) en zorgen voor faciliteiten.

Coördinator advertenties, reclame en sponsoring

De New Wine-organisatie heeft voor de zomerconferentie meer inkomsten nodig dan de deelnemersbijdrage en verkopen tijdens de conferentie. We proberen dat in te zamelen door verschillende manieren van sponsoring en moderne reclame. In deze functie ben jij degene die zoekt naar mogelijkheden, legt contacten en ontwikkelt kaders voor de komende jaren. 

Geïnteresseerd in een functie? Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

New Wine Nederland is voor de Zomerconferentie dringend op zoek naar een stel helpende handen op sleutelposities. Iets voor jou? Download hieronder de beschrijvingen van de nog openstaande vacatures voor 2018. Reageren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven