Het aftellen was al begonnen, achter de schermen is intussen nog keihard gewerkt om de laatste puntjes op de 'i' te zetten in de informatievoorziening tijdens de New Wine Zomerconferentie 2018. Vanaf dinsdag 10 juli kun je daarom onze officiƫle app NWZC18 downloaden. Ook is er een pdf-bestand online beschikbaar van de krant waar het programma (beknopt) in te lezen is. Je kunt ook direct hier online bladeren.

appDe app is gratis beschikbaar in de Appstore (Apple) en Playstore (Android). Je kunt 'm tijdens de conferentie ook offline gebruiken. Voor het bijwerken is natuurlijk wel een internetverbinding nodig. Wijzigingen voert het mediateam door in de app, maar worden ook bekend gemaakt via het grote LED-scherm bij de Celebrationtent. Daarnaast wordt ook een papieren versie van de online geplaatste krant verstrekt, zodat je altijd over de relevante info beschikt.

Het werken met een app is nieuw voor de organisatie, dat betekent dat er onverhoopt toch nog (technische) onvolkomenheden inzitten. We horen daarom graag feedback.

Naar boven