Elk jaar zijn er media die over de New Wine Zomerconferentie berichten. Een greep uit de recente berichtgeving tref je hieronder aan. 

 • Conferentiemanager Klaas Koelewijn over NWZC19 in De Nieuwe Morgen (Groot Nieuws Radio, 28 februari 2019, luister vanaf 2:17:20)
 • Zomerthema New Wine: mensen van het Koninkrijk (Nederlands Dagblad, 6 februari 2019)
  Het thema van de zomerconferentie van New Wine, een protestantse organisatie die inzet op kerkelijke vernieuwing, luidt ‘Kingdom people’, Koninkrijksmensen.
 • New Wine wapent de jongeren (Nederlands Dagblad, 23 juli 2018)
 • Tieners en twintigers hebben op de New Wine Zomerconferentie een eigen programma en deels zelfs een eigen territorium. Serieuze vragen staan centraal, rondom de gevaren van internet, de macht van de duivel en de islam.
 • Wonderbaarlijke genezingen tijdens New Wine in Liempde (Brabants Dagblad, 27 juli 2018)
  De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Letterlijk. Dat vinden veel van de ruim 4.800 weekbezoekers van de religieuze New Wine Zomerconferentie, die deze week voor het eerst op Landgoed Velder in Liempde is gehouden.
 • New Wine Zomerconferentie strijkt neer in Liempde (CIP, 4 juli 2018)
  ’Proef het Koninkrijk’ is het thema van de Zomerconferentie die Stichting New Wine Nederland van zaterdag 21 tot vrijdagmorgen 27 juli houdt op Landgoed Velder in Liempde.
 • Het koninkrijk van God proeven op de New Wine Zomerconferentie (Groot Nieuws Radio, 7 juni 2018)
  Nog anderhalve maand en dan gaat de New Wine Zomerconferentie van start, dit keer op de nieuwe locatie: landgoed Velder bij Liempde. "Het is een soort oase in de woestijn. Zoals vroeger de mensen jaarlijks naar de tempel gingen en een groot feest hebben, zo hebben wij de New Wine Zomerconferentie waar we samenkomen om elkaar te bemoedigen", vertelt directeur Edward de Kam donderdag op Groot Nieuws Radio.
 • New Wine; op dorre grond bijeen rond gaven van de Geest (Reformatorisch Dagblad, 24 juli 2018)
  Niet alleen de dorre gele grasvelden van landgoed Velder in het Brabantse Liempde schreeuwen om water. In de grote tenten op het terrein zijn bezoekers van de New Wine-zomerconferentie op zoek naar water, levend water.
Naar boven