De New Wine Zomerconferentie is vanwege de coronapandemie in 2021 live te volgen via internet (22-25 juli). Een beperkt aantal daggasten kan de conferentie wel fysiek bijwonen. Voor jongeren (13 t/m 17 jaar) komt er een fysieke NEXT-conferentie.

Tickets zijn vanaf 1 april te koop via samenwerkingspartner TrueTickets. Klik HIER

New Wine Zomerconferentie 2021 Twitter

New Wine Zomerconferentie 2021 online

De online editie van de New Wine Zomerconferentie heeft plaats van donderdag 22 juli tot en met zondag 25 juli. Het thema is: 'Leven in Jezus - Blijf in Mij, dan blijf Ik in jullie' met als hoofdspreker de Zuid-Afrikaanse theoloog Alexander Venter

In Matteüs 11:29-30 nodigt Jezus ons uit om zijn juk op te nemen en van Hem te leren. Dat is in de kern wat het betekent om christen te zijn. Elke dag mogen we met Jezus en als Jezus wandelen, zodat we steeds meer op Hem gaan lijken. Tijdens deze online editie New Wine Zomerconferentie neemt Alexander Venter ons mee in die reis. Hij laat zien hoe wij als leerlingen van Jezus mogen delen in de spiritualiteit van Jezus. Hoe wij ons mogen oefenen in het eigen maken daarvan. Zodat we steeds meer op Jezus gaan lijken in karakter, leven, woorden en werken.

De kaartverkoop voor deze online conferentie verloopt via onze partner TrueTickets. Deelname kost 25 euro. Daarvoor kun je het hele programma meebeleven. Denk aan de lezingen van Alexander Venter, maar ook seminars en Late Nights met muziekgroep LEV en nog veel meer! Tip: vorm een groep en kijk samen vanaf je eigen kampeerplek (ofwel: je eigen Tiny Wine)!

Daggasten welkom in Liempde

Ondanks de huidige coronamaatregelen zijn ook voorbereidingen gestart om fysiek een dag aanwezig te kunnen zijn bij de uitzending van de online conferentie. Dat kan op vrijdag 23 juli, zaterdag 24 juli of zondag 25 juli. Er zal tevens een aantrekkelijk seminarprogramma zijn. Ook voor de kinderen is een programma en natuurlijk is er ook de mogelijkheid iets te eten in een van de foodcorners. Je kunt er dus echt een mooie New Wine dag van maken! Let op: wacht niet te lang met inschrijven want het aantal daggasten dat we kunnen toelaten, is beperkt.

Aanmelden als daggast kan via True Tickets.
De kosten voor een daggast zijn € 39,00 vanaf 13 jaar, € 19,00 van 4-12 jaar en de jongsten zijn gratis.

Next Conferentie (voor tieners van 13 tot en met 17 jaar)

walkJongeren hebben meer dan ooit behoefte aan ontmoeting van elkaar. Daarom biedt New Wine deze doelgroep - binnen de coronamaatregelen - toch een fysieke conferentie aan rond het thema 'Walk with me'. Deze heeft gelijktijdig aan de online Zomerconferentie plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 juli, op ons vertrouwde evenemententerrein in Liempde op Landgoed Velder. Het evenement lijkt een beetje op een kamp. Er zal een uitdagend en gevarieerd programma aangeboden worden met toffe sprekers en de NEXT Band. Er komt ook voldoende ruimte voor sport en de lounge blijft de plek om te chillen.

Tieners kamperen met hun leiders op een afgesloten terrein. Omdat deze opzet anders is dan anders wordt via de kerken [ informatiebrief, pdf ] de tieners (13-17 jaar) met hun jeugdleiders verzocht zich als groep op te geven, zodat de benodigde veiligheid en het toezicht geboden kan worden. De jeugdleider wordt gevraagd om zijn/haar groep voor 1 mei aan te melden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wegens overweldigende belangstelling bestaat er een kans dat je groep op de wachtlijst belandt. 

Vermeld in je mail de groepsnaam en contactgegevens van het aanspreekpunt. Op die manier kunnen we de namen van de groepen in het aanmeldformulier zetten, zodat de tieners die groep kunnen aanklikken als zij zich aanmelden.

Aanmelden van deelnemers kan via TrueTickets. De kosten voor de conferentie, inclusief eten en drinken en een fantastisch programma bedragen € 199,00. Meer over het programma communiceert NEXT zelf via o.a. Instagram.

Tiny Wines

Om het ‘wij-gevoel’ kracht bij te zetten zet de organisatie ook in op het stimuleren van zogeheten ‘Tiny Wines’, plekken waar kleine groepen met elkaar in de week van de Zomerconferentie (22-25 juli 2021) de live-uitzendingen bekijken en doorpraten. Hiermee is het afgelopen jaar ook goede ervaring opgedaan. Zo'n Tiny Wine kan de camping zijn, maar ook een kerk of een zaaltje in de stad. New Wine gaat dit niet zelf organiseren, maar moedigt kerken aan hierin het voortouw te nemen. We horen graag wie meedoet met een Tiny Wine. Meld je aan via dit formulier. Vragen en opmerkingen? Zoek contact met coördinator Simone Beer.

tiny Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bekijk de veelgestelde vragen én antwoorden (linksboven in het menu van deze pagina) over de diverse onderdelen. We zullen deze waar nodig actualiseren en aanvullen. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op.

Vanzelfsprekend is niets in deze coronatijd. Het geld voor bestelde tickets voor fysieke bijeenkomsten wordt pas afgeschreven als honderd procent zeker is dat die activiteiten doorgaan. 

Naar boven