Opnamen digitale Zomerconferentie

Na veel wijzigingen in de plannen zijn we nog steeds heel enthousiast over de voorbereidingen van de digitale conferentie. Het belooft een mooi programma te worden waarvoor de live opnames gepland staan in De Lichtboog in Houten, toch een beetje de bakermat van New Wine. We zijn blij met hun gastvrijheid.

Het goede nieuws is dat we daar ook gasten kunnen ontvangen voor of het morgenprogramma of het avondprogramma. Dat zijn er minder dan in Liempde maar toch nog zo’n 80-100 bezoekers per keer. Je kunt jezelf voor 1 programmaonderdeel inschrijven met je gezin, je vrienden, of kring.

Reserveer nu je kaarten voor:

Donderdagavond 22 juli 2021 : Inleiding op het Leven in Jezus door Bart Visser en concert van LEV.

Vrijdagmorgen 23 juli 2021: Ochtenddienst met Alexander Venter. Leven in Jezus: Het verhaal van Jezus en het koninkrijk van God

Vrijdagavond 23 juli 2021: Justice and hope go together (Dorina Nauta, C.B. Samuel), Avonddienst met Alexander Venter en een concert van TimZingt.

Zaterdagmorgen 24 juli 2021: Ochtenddienst met Alexander Venter. Leven in Jezus: Spiritualiteit en transformatie

Zaterdagavond 24 juli 2021: Open Doors Seminar 1, Avonddienst Alexander Venter, Leven in Jezus: Hoe God ons verandert en een concert Matthijn Buwalda

Zondagmorgen 25 juli 2021: alleen voor uitgenodigde leden van De Lichtboog
Ochtenddienst met Alexander Venter – Leven in Jezus: een levensplan

Zondagavond 25 juli 2021: Open Doors Seminar 2, Slotviering incl. gebedsconcert met Arenda Haasnoot
Feest van de Geest. In deze Celebration vieren we wat de Geest heeft gegeven tijdens de conferentie. Lofprijs, aanbidding, woorden van kennis krijgen alle ruimte. Wat neem je mee naar huis. Hoe gaat jouw Leven in Jezus verder?

Let op: deze programmablokken zijn alleen in z’n geheel bij te wonen. Je moet uiterlijk 30 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

Categorie: ,
We kunnen in De Lichtboog 80-100 bezoekers per keer ontvangen om de opnamen bij te wonen. Reserveer nu!

Deel dit verhaal:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

NEXT afgelast

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, we hebben vanavond helaas moeten besluiten om 24 uur-NEXT af te gelasten. Wat is dat enorm balen!!

Verhalen van de vervolgde kerk – Een anonieme broeder uit India

In twee seminars ontmoet je vervolgde christenen die hun verhalen met je delen. Indringende verhalen over (toenemende) vervolging, maar ook over wonderen en een diep geloof. In deze seminar vertelt een Indiase broeder, die vanwege zijn veiligheid niet herkenbaar in beeld mag komen, over de toenemende druk op de Indiase kerk.

Simon Visser werkt als spreker en inspirator bij Open Doors. Hij spreekt regelmatig in kerken, scholen en op events om de inspirerende lessen en indringende verhalen uit de vervolgde kerk te delen. De andere broeder in deze video is een christen uit India. Het is daar vaak niet veilig om voor je geloof uit te komen en bekend te maken dat je christen bent. Zo ook voor deze man. Hij weet wat het is om te lijden in Jezus’ naam, maar ook om wonderen van de Here God mee te maken.

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia