Praktische zaken Zomerconferentie

Zaterdagavond 22 juli om 19.00 uur start de conferentie officieel. Vanwege beperkte aankomstmogelijkheden proberen we het aanrijden door deelnemers te spreiden over de dag.

Uiterlijk vrijdag 14 juli ontvangen alle deelnemers hun E-tickets met daarop een tijdsblok van aankomst vermeld. Bij deze mail is een informatiebrief bijgevoegd waarin alle benodigde informatie is opgenomen.

Belangrijk is dat je op de hoogte bent van de algemene regels die gelden op het terrein.

Als je niet tot een groep behoort, maar wel naast bekenden op een kampeerveld wilt staan, zorg dan dat je in hetzelfde tijdvak arriveert, ook al wijkt dit af van het hierboven genoemde tijdstip.

Routeplanning naar Liempde
Volg je navigatie tot aan de A2 afslag 26 Boxtel Liempde.
Zet je navigatie uit en volg de gele borden met aanwijzingen voor bezoekers New Wine.
De borden wijzen je de weg naar Landgoed Velder. Volg daar de instructies op van de stewards.

Eerder vertrekken?
Het gehele conferentieterrein is tijdens de conferentie autovrij. Gasten die eerder willen vertrekken of later aankomen bieden we de mogelijkheid met de auto het terrein op of af te kunnen. Dit kan door het aanvragen van een ontheffing bij de poort en alleen volgens onderstaande tijden:
Zondag t/m woensdag: 09:30- 10:30 uur en 19:30- 20:30
Donderdag 09:30- 10:30 uur. LET OP: niet op donderdagavond.
Vrijdag vanaf 7:00 uur.

Voor de ontheffing mail je naar: [email protected]


Categorie: , , ,

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Nieuws

Kerkleidersdag New Wine Zomerconferentie  

Ben je predikant, voorganger, kerkelijk werker, pionier of heb je een informele leidersrol in de gemeente? Dan ben je van harte welkom op onze Kerkleidersdag, op maandag 24 juli van 9:15 tot 18:30 uur. Je krijgt een speciaal dagprogramma op het terrein van de New Wine-Zomerconferentie in Liempde, waarin je

Lees verder »