Praktische zaken Zomerconferentie

Zaterdagavond 23 juli om 19.00 uur start de conferentie officieel. Vanwege beperkte aankomstmogelijkheden proberen we het aanrijden door deelnemers te spreiden over de dag.

Vrijdag 15 juli ontvangen alle deelnemers hun E-tickets met daarop een tijdsblok van aankomst vermeld. Bij deze mail is een informatiebrief bijgevoegd. Je kunt deze ook onderaan deze pagina vinden.

Als je niet tot een groep behoort, maar wel naast bekenden op een kampeerveld wilt staan, zorg dan dat je in hetzelfde tijdvak arriveert, ook al wijkt dit af van het hierboven genoemde tijdstip.

Routeplanning naar Liempde
Volg je navigatie tot aan de A2 afslag 26 Boxtel Liempde.
Zet je navigatie uit en volg de gele borden met aanwijzingen voor bezoekers New Wine.
De borden wijzen je de weg naar Landgoed Velder. Volg daar de instructies op van de stewards.

Is er nood?
Bel het New-Wine noodnummer op 088 – 35 26 799.

Veiligheid
• Medische zorg nodig? Bezoek de EHBO-post (zie plattegrond) met gediplomeerde EHBO-ers (arts op afroep), dagelijks open van 08.30 tot 22.30 uur.
• Stewards waarborgen onze veiligheid en zorgen ervoor dat alle logistieke bewegingen zo gemakkelijk en veilig mogelijk verlopen. Volg hun instructies op!

Actuele informatie
• Het conferentieprogramma en eventuele wijzigingen vind je online op zomerconferentie.new-wine.nl/programma. In dit programmaboekje vind je het programma in tijdsblokken.

• Op het grote informatiescherm bij het Dorpsplein en bij het Servicepunt zie je actuele informatie, fotoreportages, wijzigingen en aantrekkelijke acties.

• Volg de conferentie via sociale media!
NEXT en Generation hebben eigen kanalen op deze sociale media. Deel je foto’s of ervaringen? Leuk! Gebruik de hashtag #NWZC22.

Koffiemokactie
Al helemaal klaar voor een mooie week op New Wine? Wij zien er in ieder geval enorm naar uit om je weer live te ontmoeten op de Zomerconferentie 2022!
Ook dit jaar werken we weer aan het duurzamer maken van de conferentie. Zo gaan we minder wegwerpbekers gebruiken op het hele conferentieterrein. Voordat laatste bieden we je graag, namens onze partner Tearfund, de gratis duurzame koffie-to-go beker aan. Tearfund runt een eigen tent op het conferentieterrein waar je terecht kunt voor ontmoeting, een goed gesprek en (h)eerlijke koffie! Scoor nu je duurzame beker door je aan te melden via deze link. Je ontvangt dan een voucher om een mok op te halen in de Tearfundtent vanaf zaterdag 23 juli. Met deze mok haal je dan jouw kopjes koffie en zo betaal je geen €0,10 voor een wegwerpbeker. 


Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn