Praktische zaken Zomerconferentie

Zaterdagavond 20 juli om 19.00 uur start de conferentie officieel. Vanwege beperkte aankomstmogelijkheden proberen we het aanrijden door deelnemers te spreiden over de dag.

Uiterlijk vrijdag 12 juli ontvangen alle deelnemers hun E-tickets met daarop een tijdsblok van aankomst vermeld. Bij deze mail is een informatiebrief bijgevoegd waarin alle benodigde informatie is opgenomen.

Belangrijk is dat je op de hoogte bent van de algemene regels die gelden op het terrein. Op deze pagina staan alle regels op een rij.

Printversie: kampeerregels/huisregels Zomerconferentie

Als je niet tot een groep behoort, maar wel naast bekenden op een kampeerveld wilt staan, zorg dan dat je in hetzelfde tijdvak arriveert, ook al wijkt dit af van het hierboven genoemde tijdstip.

Routeplanning naar Liempde
Volg je navigatie tot aan de A2 afslag 26 Boxtel Liempde.
Zet je navigatie uit en volg de gele borden met aanwijzingen voor bezoekers New Wine.
De borden wijzen je de weg naar Landgoed Velder. Volg daar de instructies op van de stewards.

Eerder vertrekken?
Het gehele conferentieterrein is tijdens de conferentie autovrij. Gasten die eerder willen vertrekken of later aankomen bieden we de mogelijkheid met de auto het terrein op of af te kunnen. Dit kan door het aanvragen van een ontheffing bij de poort en alleen volgens onderstaande tijden:
Zondag t/m woensdag: 09:30- 10:30 uur en 19:30- 20:30
Donderdag 09:30- 10:30 uur. LET OP: niet op donderdagavond.
Vrijdag vanaf 7:00 uur.

Voor de ontheffing mail je naar: [email protected]


Categorie: , , ,

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Programma NWZC24

Wat is er weer veel te zien, te horen en te beleven op de Zomerconferentie! Dat is supermooi, maar maakt het maken van keuzes best lastig. Via de onderstaande link in het programma kom je terecht op het blokkenschema per dag. In een oogopslag kun je niet zien wat er

Lees verder »