Programma en partners

Het mooie programma kan New Wine aanbieden, door de samenwerking met veel mooie mensen en organisaties. In het bijzonder noemen we hier twee partners, Tearfund en Open Doors. We hebben de krachten meerjarig gebundeld en dat zie je bijvoorbeeld terug in een actieve bijdrage van beide partners bij de invulling van het programma op het hoofdpodium en in de workshops naast financiële ondersteuning. Daar zijn we als New Wine heel blij mee. Tearfund is al lang bij de Zomerconferentie betrokken. Tearfund biedt wereldwijd (nood)hulp via lokale organisaties en kerken. Recht doen is voor hen een opdracht van God. In Nederland moedigen ze mensen aan om de wereld mooier te maken. Open Doors zet zich in voor de vervolgde kerk wereldwijd en wil de lessen van onze vervolgde broeders en zusters delen met gelovigen in Nederland en Vlaanderen. New Wine is een beweging van kerken waarin we elkaar aanmoedigen, inspireren en toerusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk. Wat ons bindt is dat we samen willen zoeken naar het versterken van kerken in Nederland. De Zomerconferentie is daar een heel mooi platform voor. 

Waar we ook blij mee zijn is dat hulporganisatie ZOA dit jaar nauw betrokken is bij de Zomerconferentie. ZOA is aanwezig met een experience en een seminar. ZOA is er voor mensen die alles zijn kwijtgeraakt door een oorlog of een ramp. Met de ondersteuning van mensen in Nederland kan ZOA noodhulp bieden in crisisgebieden wereldwijd. 

Wat nieuw is dit jaar, is dat de seminars dit jaar rondom thema’s worden georganiseerd en in veel gevallen door heel verschillende christelijke organisaties worden voorbereid en verzorgd. We zijn als New Wine dankbaar voor hun steun en aanwezigheid! 

Categorie: , , ,

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Overzicht kinderwerk

Op de Vesting beleven de kinderen hun eigen conferentie. Er is voor ieder wat wils; de grote en kleine kinderen. Of je dapper, verlegen of stoer bent, een druktemaker of juist een boekenwurm, iedereen mag zich op de Vesting thuis voelen zoals hij of zij is. De allerkleinsten zijn welkom

Lees verder »
Algemeen

Programma NWZC23

Wat is er weer veel te zien, te horen en te beleven op de Zomerconferentie! Dat is supermooi, maar maakt het maken van keuzes best lastig. Via de onderstaande link in het programma kom je terecht op het blokkenschema per dag. In een oogopslag kun je niet zien wat er

Lees verder »