Ben jij tussen 17-25 jaar en lijkt het jou tof om tijdens de New Wine Zomerconferentie andere jongeren te ontmoeten? Wil je graag seminars en vieringen met onderwerpen die relevant zijn voor jou?

Speciaal voor jou biedt Generation een programma vol ontmoeting, worship, inspirerende sprekers, gezelligheid, vieringen en workshops. Zodat je geïnspireerd en bemoedigd weer naar huis gaat na de conferentie. Geniet van goede gesprekken, God zoeken in Prayer Space en los gaan tijdens onze silent disco (avondprogramma).

De hele week wordt het thema van alle kanten belicht. Elke viering bestaat uit worship met een toffe band, een inspirerende spreker en tijd voor ontmoeting met God. Naast de vieringen zijn er workshops met actuele thema’s. We hopen dat je nieuwe dingen leert en uitgedaagd wordt om meer te ontdekken over het koninkrijk van God. Na de avonddiensten kun je in het Generation Café ontspannen, nieuwe mensen ontmoeten, spelletjes spelen of napraten over wat je die dag hebt meegemaakt. We zijn elke avond open tot middernacht!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Generation? Check de speciale Facebookpagina en natuurlijk Instagram!

Bekijk HIER het volledige programma voor Generation 2019.

Heb je intussen een brandende vraag? Mail ons gerust.

Naar boven