Bart Visser

Bart Visser is geen onbekende bij New Wine. In de afgelopen edities van de Zomerconferentie was hij vaak te zien als gastheer en/of presentator. Ook dit jaar is hij betrokken bij de opzet en de inhoud van deze bijzondere editie van de Zomerconferentie. Bart spreekt in de dienst op donderdagavond en houdt een inleiding op het thema: ‘Leven in Jezus’.

Bart houdt zich bezig binnen New Wine met leiderschap en helpt predikanten en voorgangers te groeien in hun wandel met God en hun leiderschap. Hij ondersteunt kerken in een proces van (geestelijke) vernieuwing.

Na zijn opleiding aan het conservatorium studeerde Bart theologie en was hij predikant van de NGK De Lichtboog in Houten. Bart is getrouwd met Ineke en pleegvader van vier kinderen.

Categorie:
Bart Visser is geen onbekende bij New Wine. Bart spreekt in de dienst op donderdagavond en houdt een inleiding op het thema: ‘Leven in Jezus’.

Deel dit verhaal:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Arenda Haasnoot

Arenda is predikant in de Protestantse Kerk Nederland (PKN) van Spijkenisse. Ze is voormalig voorzitter van Alpha Cursus Nederland, een kennismakingscursus met het christelijk geloof.

Alexander Venter

De Zuid-Afrikaanse theoloog en voorganger Alexander Venter (66) is dit jaar onze hoofdspreker.

New Wine Zomerconferentie

Communicatie

Contact: Charlotte Scholtens
Telefoon: 085-3018093
Email: info@new-wine.nl

Kantooradres

Steun New Wine

Stichting New Wine Nederland is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarom zijn giften aftrekbaar.

Ⓒ 2021 - New Wine | Privacybeleid
Design: Living Image | Ontwikkeling: Kitemedia

Liveblog

Tijdens de activiteiten van New Wine deze zomer blijf je op de hoogte via dit Liveblog. Tips? Stuur je bericht (met foto’s!) naar communicatie.zc@new-wine.nl

Programma

Volwassenen

Donderdag 22 juli

Vrijdag 23 juli

Zaterdag 24 juli

Zondag 25 juli