Bart Visser

Bart Visser is geen onbekende bij New Wine. In de afgelopen edities van de Zomerconferentie was hij vaak te zien als gastheer en/of presentator. Ook dit jaar is hij betrokken bij de opzet en de inhoud van deze bijzondere editie van de Zomerconferentie. Bart spreekt in de dienst op donderdagavond en houdt een inleiding op het thema: ‘Leven in Jezus’.

Bart houdt zich bezig binnen New Wine met leiderschap en helpt predikanten en voorgangers te groeien in hun wandel met God en hun leiderschap. Hij ondersteunt kerken in een proces van (geestelijke) vernieuwing.

Na zijn opleiding aan het conservatorium studeerde Bart theologie en was hij predikant van de NGK De Lichtboog in Houten. Bart is getrouwd met Ineke en pleegvader van vier kinderen.

Categorie:
Bart Visser is geen onbekende bij New Wine. Bart spreekt in de dienst op donderdagavond en houdt een inleiding op het thema: ‘Leven in Jezus’.

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Programma

Gezamenlijk gebed dat nooit saai is

Een gebedsbijeenkomst in jouw kerk – dezelfde mensen, dezelfde toon, hetzelfde lijstje…Ik ben er een beetje klaar mee. Zou het anders kunnen?
Ontdek hoe je een gebedsbijeenkomst leidt, waarin mensen ruimte krijgen om God te ontmoeten en voorbeden te doen op de manier die bij hun past. Want laten wij

Lees verder »
Programma

De kracht van rust – Deel 1: Stilte en afzondering

Hoe ‘stil’ is jouw stille tijd? Kom jij nog tot stilte en afzondering? Ik zal zelf vertellen hoe stilte en afzondering mij helpt om God te ontmoeten en hoe ik hierin geconfronteerd word.
Jonathan van der Plas is enthousiast, dol op mensen, verdieping en avontuur. Hij rond deze zomer zijn studie

Lees verder »
Sprekers

Arenda Haasnoot

Arenda is predikant in de Protestantse Kerk Nederland (PKN) van Spijkenisse. Ze is voormalig voorzitter van Alpha Cursus Nederland, een kennismakingscursus met het christelijk geloof.

Lees verder »