Kerkenpakket promotie NWZC24

Wil je de oproep delen om ook mee te gaan naar de New Wine Zomerconferntie in jouw gemeente, jouw groep en/of familie? Dan hebben we de volgende middelen voor je:

Deel bv dit filmpje in de whatsapp groep: https://youtu.be/vfFSvxu6wuE met de volgende tekst:

Ik zou het leuk vinden als je meegaat naar de New Wine Zomerconferentie! Ook dit jaar kun je weer op ‘ons’ veld staan. Tot 1 maart maak je gebruik van de 30% vroegboekkorting. Hoe vroeger je boekt, des te lager is de prijs van een kaart. Vanaf 1 april zijn ook weer de dagkaarten verkrijgbaar. Wil je alleen een weekend komen? Dat kan ook. Kijk op de site zomerconferentie.new-wine.nl voor alle informatie. Toch nog vragen? Stel ze gerust!

Of print de poster uit en hang deze op het prikbord in je kerk of vraag of de bijgevoegde ppt gebeamerd mag worden voor de dienst.

Poster algemeen met contactveld
Poster met opmerking vroegboekkorting
Powerpoint – vroegboekkorting

Hier ook een tekst die je kunt delen in de digitale nieuwsbrief.

Ga je mee naar de New Wine Zomerconferentie? 
Van 20-26 juli 2024 is er weer een New Wine Zomerconferentie op Landgoed Velder in Liempde. Het thema is dit keer: LEEF! Samen met zesduizend andere bezoekers kun je een week lang genieten van diensten, seminars met boeiende sprekers, aanbidding en ontmoetingen met andere christenen. Kom jij dit jaar ook kamperen op het terrein om niks te missen van dit jaarlijkse evenement?   

Voor elke leeftijd is er iets te doen: voor volwassenen, studenten/jongeren, voor tieners en voor kinderen. De kindertenten zijn ingedeeld op leeftijdsgroepen. Ook voor de allerkleinsten is er opvang. Je kunt veel inhoudelijke en verdiepende programma-onderdelen  volgen, maar niks moet. Er is ook alle tijd om lekker te relaxen. Een koffietje drinken op het Dorpsplein, een boek lezen bij je tent, een workshop volgen of genieten van een optreden.

Wil je meer weten?
Contactpersoon: [ jouw naam]

Of kijk op: zomerconferentie.new-wine.nl

Categorie: , ,
Wil je in jouw gemeente de NWZC24 promoten? Vind hier je materialen.

Deel dit verhaal:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten:

Algemeen

Kampeerregels New Wine Zomerconferentie

2024 Kampeerregels/huisregels NWZC:  Is er nood? Bel het New Wine-noodnummer op 088 – 35 26 799  EHBO? Er is een goed herkenbare EHBO-post op het programmaterrein. Die post is open van 08.30 – 22.30 uur  Overige vragen? Meld je bij het servicepunt op het programmaterrein. Het servicepunt is open van 08.30- 22.30 uur 

Lees verder »
Nieuws

2024 Kerkleidersdag New Wine Zomerconferentie  

Ben je predikant, voorganger, kerkelijk werker, pionier of heb je een informele leidersrol in de gemeente? Dan ben je van harte welkom op onze Kerkleidersdag, op maandag 22 juli van 9:15 tot 18:00 uur. Je krijgt een speciaal dagprogramma op het terrein van de New Wine-Zomerconferentie in Liempde, waarin je

Lees verder »
Algemeen

Teamleider BHV gezocht!

Teamleider BHV (brandveiligheid)  Takenpakket: Als teamleider BHV maak je deel uit van een (oproep)team van circa 75 personen. Samen met je collega teamleider stuur je dit team van BHV’ers aan tijdens de conferentieweek. De BHV organisatie wordt voornamelijk ingezet bij calamiteiten (Brand, evacuatie etc. maar in voorkomende gevallen ook bij inzet

Lees verder »